Παράδοση αναπηρικού αμαξιδίου από τον Σύλλογο Γυναικών Μεγαλόπολης προς το Φιλόπτωχο ταμείο του ΙΝ Αγίου Νικολάου

Παράδοση αναπηρικού αμαξιδίου από τον Σύλλογο Γυναικών Μεγαλόπολης προς το Φιλόπτωχο ταμείο του ΙΝ Αγίου Νικολάου

Ιούνιος 05, 2021 - 20:51
0 σχόλια

Η συγκέντρωση των πλαστικών καπακιών – για την οποία φροντίζει ο σύλλογός μας – ακόμη μία φορά έφερε θετικά αποτελέσματα. Η απλή αυτή πράξη στην οποία συμμετέχουν οι πολίτες, οι φορείς και οι επαγγελματίες του Δήμου μας απέδειξε πως νοιαζόμαστε για το περιβάλλον αλλά και για τον συνάνθρωπό μας. Μία πράξη η οποία δεν απαιτεί κόπο, έξοδα ή πολύ από τον χρόνο μας. Ένα φορτίο από πλαστικά καπάκια μεταφέρθηκε στο εργοστάσιο ανακύκλωσης στην Εταιρεία ΚΑΡΑΔΗΜΗΤΡΗΣ Ε. & ΣΙΑ Ο.Ε. στον Ασπρόπυργο Αττικής και με τα έσοδα αγοράστηκε αναπηρικό αμαξίδιο από κατάστημα της Μεγαλόπολης. Το αμαξίδιο αυτό προσφέρθηκε στο Φιλόπτωχο Ταμείο της ενορίας του Αγίου Νικολάου της πόλης μας για να διατίθεται σε συνδημότες μας που θα το χρειάζονται. Οι ιερείς π. Βασίλειος Δάρρας και π. Βασίλειος Γκογκίδης καθώς και κυρίες του Φιλοπτώχου, παρέλαβαν το αμαξίδιο την Κυριακή 30 Μαΐου 2021 στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Μεγαλόπολης “Καλλιστώ”.

Ευχαριστούμε όλους όσους συντελούν και προσφέρουν σε αυτήν την εθελοντική πράξη.
Ευχαριστούμε θερμά την μεταφορική εταιρεία του κ. Γεωργίου Τσουμπλέκα που κάθε φορά πρόθυμα και εθελοντικά μεταφέρει το φορτίο των καπακιών στον Ασπρόπυργο.
Συνεχίζουμε να μαζεύουμε καπάκια για να ανασαίνει το περιβάλλον και να χαμογελούν οι συνάνθρωποι μας.

Εκ του ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Μεγαλόπολης “Καλλιστώ”

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.