Παπαθανάσης: Και χορός στα πανηγύρια, αλλά με μέτρο

Παπαθανάσης: Και χορός στα πανηγύρια, αλλά με μέτρο

Ιούνιος 07, 2020 - 19:45
0 σχόλια

«Για φέτος δεν θα δούμε χαλάρωση των μέτρων. Θα συνεχίσουν να ισχύουν όπως έχουν ανακοινωθεί και έτσι θα περάσουμε το καλοκαίρι», δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Πρωινοί Τύποι».

Αναφερόμενος συγκεκριμένα στα πανηγύρια, για τα οποία έγινε πολλή συζήτηση τις τελευταίες ημέρες, είπε: «Και τα πανηγύρια θα πρέπει να λειτουργήσουν με ένα διαφορετικό τρόπο φέτος. Σαφώς και δεν απαγορεύεται ο χορός αλλά θα πρέπει να γίνεται με κάποιο μέτρο ώστε να αποφεύγουμε τον συνωστισμό πάνω στην πίστα. Κάπως θα πρέπει να προσέξουμε περισσότερο».

«Θα πρέπει να λειτουργήσουν με ένα διαφορετικό τρόπο και αυτοί που τα διοργανώνουν να λειτουργήσουν με τις κανόνες της εστίασης. Θα πρέπει να έχουν τα τραπέζια σε κάποια απόσταση και να ελέγχουν πόσος κόσμος μπαίνει μέσα. Διαφορετικά θα υπάρξει απαγόρευση, αν δεν τηρηθούν τα μέτρα. Θα υπάρχει και πρόστιμο στον διοργανωτή και θα υπάρχουν και κάποιες απαγορεύσεις», συμπλήρωσε.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.