Πάνω από 40 βαθμούς θα φθάσει η θερμοκρασία στο Άστρος

Πάνω από 40 βαθμούς θα φθάσει η θερμοκρασία στο Άστρος

Ιούλιος 30, 2021 - 15:15
1 σχόλια

«Καμίνι» είναι ήδη και θα εξακολουθήσει να είναι ολόκληρη η χώρα για τουλάχιστον κάποιες ημέρες ακόμα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN TV, Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Ο καύσωνας και οι υψηλές θερμοκρασίες θα κορυφωθούν το διάστημα από την ερχόμενη Παρασκευή μέχρι την Τετάρτη και είναι πολύ πιθανό η ζέστη που έχει κάνει αισθητή την παρουσία της να διαρκέσει κι άλλο.

«Ο συγκεκριμένος καύσωνας αναμένεται να είναι ένας από τους ισχυρότερους καύσωνες των τελευταίων 30 χρόνων. Οι πολύ θερμές αέριες μάζες, θα απλωθούν σε όλη τη νοτιοανατολική Μεσόγειο ανεβάζοντας τη θερμοκρασία ακόμη στους 43 βαθμούς ακόμη και τους 45 βαθμούς Κελσίου. Η περίοδος εξάλλου από την ερχόμενη Παρασκευή μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη θα αποτελέσει την «καρδιά του καύσωνα», σχολιάζει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Οι πόλεις που θα δουν πάνω από 40 βαθμούς Κελσίου

Δύσκολη θα είναι η κατάσταση σε πολλές περιοχές της χώρας. Από τον καύσωνα αναμένεται να επηρεαστούν κυρίως πόλεις και χωριά σε συγκεκριμένους νομούς. Mερικές από αυτές είναι:

οι Σέρρες
η Λάρισα
η Πέλλα
η Κόνιτσα
η Λαμία
το Αγρίνιο
η Θήβα
ο Πύργος
το Άστρος
η Σπάρτη
η Λίνδος
οι Μοίρες Ηρακλείου

Κoντά στο Θριάσιο Πεδίο
η Φιλαδέλφεια
προς τα Μέγαρα

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Γράφετε θα φτάσει 40 βαθμούς στο Άστρος,μα όλες τις ημέρες έχουμε φτάσει και 45 υπό σκιάν. Έτσι απλά για ενημέρωση στον μετεωρολόγο.Ευχαριστω

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.