To Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου μέλος της EUA

To Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου μέλος της EUA

Δεκέμβριος 04, 2020 - 21:28
1 σχόλια

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ανακοινώνει ότι έγινε δεκτό ως πλήρες μέλος της Ένωσης Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων (European University Association, EUA, https://eua.eu/), ύστερα από απόφαση του Συμβουλίου της Ένωσης στις 30 Οκτωβρίου 2020.

Η EUA είναι από τις μεγαλύτερες και πιο αντιπροσωπευτικές ενώσεις Πανεπιστημίων παγκοσμίως με καθοριστικό ρόλο, στις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ανώτατη εκπαίδευση, την ενίσχυση της έρευνας και της καινοτομίας. Μέσω της EUA παρέχεται στα μέλη της η δυνατότητα συμμετοχής σε προγράμματα και εκδηλώσεις με στόχο την ανταλλαγή καλών πρακτικών, την αντιμετώπιση κοινών προκλήσεων και την ενίσχυση της συνεργασίας. Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου προσβλέπει στην ανάπτυξη αμοιβαίας επωφελούς συνεργασίας με την EUA.

Πρυτανεία Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Συγχαρητήρια στους καιθηγητές,στους ερευνητές και φοιτήτες του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ για την ένταξη του στην ένωση ευρωπαικών πανεπιστημίων.Είναι πολύ σπουδαίο για τους φοιτήτες να τυγχάνουν μεγάλης αναγνώρισης και να αναπτύσουν την επαγγελματική και επιστημονική τους δραστηριότητα στον κλάδο σπουδών τους. ΥΠΟΓΡΑΦΗ, ΚΩΣΤΑΣ Α.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ,ΚΑΤΟΧΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΕ ΒΑΘΜΟ 8.13,ΠΡΩΤΟΣ,ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ,ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ,ΙΕΕΕ,Π.ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.