Παναρκαδικός - Ηλιούπολη 1-3 (vid)

Παναρκαδικός - Ηλιούπολη 1-3 (vid)

Ιανουάριος 16, 2022 - 18:01
6 σχόλια

Ο Παναρκαδικός σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ηλιούπολη γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 1-3 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Αρνητικοί πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ο διαιτητής Ρούτσης και οι βοηθοί του (όλοι του  Συνδέσμου Κορινθίας) με τα 4 (!) συνολικά πέναλτι (3 για την Ηλιούπολη και 1 για τον Παναρκαδικό).

Ο Γεμιστός έχασε πέναλτι στο 27' με τον Μαλάι να κάνει το 0-1 στο 40ο λεπτό. Στην επανάληψη ο Καμπεράι στο 54' κέρδισε πέναλτι και ανέλαβε ο ίδιος την ευθύνη κάνοντας το 1-1. Στο 63' ο Ταβάρες κέρδισε πέναλτι που αμφισβητήθηκε και αυτό έντονα με τον Γεμιστό να κάνει αυτό την φορά το 1-2 και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και πάλι από το σημείο του πέναλτι η Ηλιούπολη έκανε το 1-3 με τον Ταβάρες.

Ένταση στις κερκίδες με φιλάθλους του Παναρκαδικού και της Ηλιούπολης λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου όπου με την παρεμβολή των ψυχραιμότερων το επεισόδιο έληξε.

Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε στην μνήμη του Γιώργου Κουρούσια πριν από την σέντρα της αναμέτρησης.

 Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από την αναμέτρηση του Παναρκαδικού με την Ηλιούπολη.

Παναρκαδικός: Πλάτης, Λιακόπουλος, Λαζαρίδης, Κυριάζος, Νάνος, Πούτσι, Καλογεράκης, Καμπεραϊ, Γεωργόπουλος, Γλέζος, Κολλιόπουλος.

Ηλιούπολη: Τσάκαλος, Κωστόπουλος, Μπουσάϊ, Κρητικός, Μαλάι, Γάγγος, Κράσι, Γεμιστός, Ζέλο, Ντινιωτάκης.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Παναρκαδικός - Ηλιούπολη 1-3


6 Σχόλια

Στάθηκε πολύ καλά η ομάδα σήμερα μπραβο στα παιδιά έπαιζαν 11 εναντίον 14 ,μου θύμισε ΠΑΟΚ στα πέναλτυ

Μετα απο δικη μου αποφαση και για τους δικους μου λογους δεν βρεθηκα στο γηπεδο,ομως οταν βλεπεις να δινονται 4 πεναλτυ τι να υποθεσεις.....!

Εκείνη την μεταγραφή με τον super Mario να μην ακουμπάι την μπάλα και να γίνεται αλλαγή πώς την είδατε? Ή μήπως δεν έχει μπεί ακόμη στο κλίμα της ομάδος.

ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΕ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ Ή ΕΤΣΙ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ: ΠΑΤΑΤΑΣ ΘΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.