Παναρκαδικός - Ερμής Μελιγούς 2-2 (pics,vid)

Παναρκαδικός - Ερμής Μελιγούς 2-2 (pics,vid)

Νοέμβριος 28, 2021 - 18:04
2 σχόλια

Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το Αρκαδικό ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας ανάμεσα στον Παναρκαδικό και τον Ερμή Μελιγούς σε ένα παιχνίδι με σασπένς και δύναμη που τα είχε όλα.

Το τελικό αποτέλεσμα αν αναλογιστεί κανείς την γενική εικόνα των δύο ομάδων μέσα στο γήπεδο και τις ευκαιρίες αδικεί τον Ερμή Μελιγούς ο οποίος ήταν εμφανώς ανώτερος καθώς  κλείδωσε την επιθετική ανάπτυξη του Παναρκαδικού και έφτασε πολλές φορές κοντά σε ένα τρίτο τέρμα.

Ο Παναρκαδικός άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Καμπεράι σε ανατροπή από τον Ράλλιο στο 11' με τον Γιάννη Τσιώλη να ισοφαρίζει με υπέροχο διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή στο 27'. Οι πράσινοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα με γκολ του Νάνου έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ του Ερμή στο 45'.

Στο δεύτερο μέρος ο Ερμής Μελιγούς ήταν εξαιρετικός έχοντας δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καδά στο 51' με τον Γιάννη Τσιώλη με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και πάλι με σουτ έξω από την περιοχή να κάνει το 2-2 στο 56. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μια ανάσα από ένα ακόμα τέρμα σε δύο περιπτώσεις με τους Μπάξτον και Ανδριανό να αστοχούν σε ανεπανάληπτα τετ α τετ με τον Παναρκαδικό να έχει την καλύτερη του ευκαιρία στο 94' με τον Γιαννούση να διώχνει σε κόρνεν.

Κορυφαίος του γηπέδου ο Γιάννης Τσιώλης με τα δύο γκολ που σημείωσε και δεν τα πανηγύρισε στην επιστροφή του κόντρα στην πρώην του ομάδα με τους Καδά και Αδάμη να τον ακολουθούν όντας και αυτοί καθοριστικοί.

Να σημειωθεί ότι ο Ερμής Μελιγούς φωνάζει και για τα δύο γκολ που σημείωσε ο Παναρκαδικός στο πρώτο για οφ σάιντ στην φάση που κερδίζει το πέναλτι ο Καμπεράι και στο δεύτερο και επιθετικό φάουλ πάνω στον Κώστα Γιαννούση.

Να επισημάνουμε και τον τραυματισμό του Τάκη Πολυμενάκου στο χέρι όπου έπεσε με δύναμη στα κάγκελα και αποχώρησε τραυματίας και μεταφέρθηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης για εξετάσεις.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από το παιχνίδι του Παναρκαδικού με τον Ερμή Μελιγούς.

Παναρκαδικός: Mάνος, Λιακόπουλος, Λαζαρίδης, Κυριάζος. Νάνος, Πούτσι, Κονδύλης, Πετζαρομάν, Καμπεράι, Γλέζος, Κολλιόπουλος.

Ερμής Μελιγούς: Γιαννούσης Κ., Γιαννούσης Σ., Μέντες, Ράλλιος Γ., Ράλλιος Σ., Αδάμης, Τσιώλης, Καδάς, Μπάξτον, Ανδριανός, Πολυμενάκος.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Παναρκαδικός - Ερμής Μελιγούς 2-2


2 Σχόλια

Και λιγα λες....επαιξε καλυτερα ο Ερμης,πιο δυναμικός και πιο επικεντρωμενος στο παιχνίδι. Ο Τσιωλης ολα τα λεφτά,τους εδειξε οτι το ταλέντο δεν χάνεται,επειδή κάποιοι δεν τον ήθελαν στην ομαδα και τους το απέδειξε χθες. και Ο και Η 2 απο τον Ερμη....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.