Παναρκαδικός: Ανάρπαστη η φανέλα του Μπλάνκο

Παναρκαδικός: Ανάρπαστη η φανέλα του Μπλάνκο

Απρίλιος 18, 2021 - 21:49
11 σχόλια

Ο Παναρκαδικός έβγαλε τις δικές του φανέλες για χάρη του Ίσμαελ Μπλάνκο και από τις πρώτες μέρες που έχουν κυκλοφορήσει έχουν γίνει πραγματικά ανάρπαστες από τους φιλάθλους της ιστορικής ομάδας της Τρίπολης.

Μια καταπράσινη φανέλα με το τριφύλλι και τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη ως φόντο και πίσω το όνομα του Αργεντινού σούπερ σταρ με το κλασσικό και αγαπημένο του αριθμό που είναι το "18".

Η Μπλάνκο φανέλα του Παναρκαδικού αποκτά την δική της αξία και μάλιστα αναμένεται ακόμα και από το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα να υπάρχουν νέα κομμάτια προς πώληση στο γήπεδο της οδού Αγίου Κωνσταντίνου.

Όποιος ενδιαφέρεται να κάνει δική του την φανέλα του Παναρκαδικού με το όνομα του Ίσμαελ Μπλάνκο μπορεί να επικοινωνήσει για περισσότερες πληροφορίες με τους ανθρώπους της διοίκησης του σωματείου.

Ειδήσεις: 

11 Σχόλια

Σοβαρά τώρα; Όταν έχουμε τη φανέλα του Μπλάνκο στην ΑΕΚ, κάποιος χ@@@κε για τη φανέλα του Παναρκαδικού. Δεν πάτε καθόλου καλά μου φαίνεται. Κόψτε τα ληγμένα μερικοί Κι έχουν γίνει μάλιστα και "ανάρπαστες" οι φανέλες από τους...φιλάθλους του Παναρκαδικού; Ποιους φιλάθλους βρε σαλτιμπάγκοι; Τους 10-15; Τι άλλη μαλ@@@ θα γράψετε μπας και πουληθεί καμια φανέλα και να μη μείνουν απείραχτες;

Εγω θελω μια με το ονομα του μανατζερ που τον εφερε στην ομαδα.Ανεκτιμητη αξια Κατω απο Ισμαελ γραψτε By LAGAVETAS

ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΑΠΟΥΛΗΤΕΣ.

αυτον που γραφετε στη φανελλα δεν παιζει γιατι απο οτι λεγεται δεν εχει παρει euro και μια διορθωση μαναντζερ του ειναι ο ΡΙΚΑ παλιος παικτης της αεκ οχι αυτος που φωτογραψιζετε μαζι του

"Ανάρπαστη" κιόλας; Έλα ρε! Ποιος είναι; Ο Μέσι; ΟΚ. Ξυπνήστε τώρα από τον ύπνο το βαθύ

πιστή αντιγραφή ή μάλλον ΚΛΟΠΗ από άλλη φανέλα κιτρινομπλέ χρώματος! Κόψτε τα σουβλάκια στον Ισμαήλ και κάντε του δίαιτα γιατί μπορεί να φύγει από δω ως τεράστιος κοιλαράς και όχι παικταράς. Τ' ακούτε κύριοι από Καναβέτα, Λάγαρη, Σωτηρόπουλε και κάτω? Και πού πουλιέται αυτή η φανέλα? Εγώ τη βλέπω περισσότερο για ξεσκονόπανο παρά φανέλα "ιστορικής" (εδώ γελάνε) ομάδας

Από ποιον ρε παιδιά έγινε ανάρπαστη η φανέλα; Από τους χιλιάδες φιλάθλους του Πανρκαδικού; Έχετε πολλή πλάκα τελικά. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.