Παμπελοποννησιακή πορεία ειρήνης

Παμπελοποννησιακή πορεία ειρήνης

Μάιος 21, 2022 - 14:28
0 σχόλια

Η Επιτροπή Ειρήνης Αρκαδίας και όλες οι Επιτροπές Ειρήνης Πελοποννήσου διοργανώνουν Παμπελοποννησιακή πορεία ειρήνης στην Μεσσήνη την Κυριακή 22 Μάη.

   Φέτος θέσαμε ως προμετωπίδα της κοινής μας δράσης το αεροδρόμιο της Μεσσήνης γιατί με τη συμφωνία παραχώρησης της 120 Πτέρυγας Εκπαίδευσης Αέρος σε ισραηλινή εταιρεία, με σκοπό να μετατραπεί σε Διεθνές Εκπαιδευτικό Αεροπορικό Κέντρο, μας βάζει στο κέντρο του κυκλώνα. Είναι άλλο ένα βήμα στην εμπλοκή της χώρας μας σε επικίνδυνους ΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς που καμία σχέση δεν έχουν με την αναβάθμιση της αμυντικής ικανότητας της χώρας μας.

   Η εκκίνηση της πορείας θα γίνει στις 17:30 στον Κόμβο Μεσσήνης και τερματισμός, συγκέντρωση και συναυλία στις 19:30 στην πλατεία της Μεσσήνης.

Για το σκοπό αυτό η Επιτροπή Ειρήνης Αρκαδίας δρομολογεί λεωφορείο για την Μεσσήνη, που θα αναχωρήσει στις 15:30 από Τρίπολη και θα περάσει στις 16:15 από Μεγαλόπολη (Κεντρική πλατεία). Κόστος συμμετοχής 5ευρώ/άτομο.

 

Καλούμε τους φίλους της ειρήνης σε μαζική συμμετοχή να διαδηλώσουμε:

  • Όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία!
  • Να αποσυρθεί η Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Βάσεις!
  • Να μην χρησιμοποιηθεί το αεροδρόμιο της Μεσσήνης για εγκατάσταση και λειτουργία εκπαιδευτικής βάσης του ΝΑΤΟ
  • Να σταματήσει η συμμετοχή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους με οποιαδήποτε μορφή και πρόσχημα!
  • Να μην εγκατασταθούν πυρηνικά στον Άραξο και οπουδήποτε αλλού στην Ελλάδα.
  • Να κλείσουν οι ΑμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις!
  • Καμιά αλλαγή συνόρων και των συνθηκών που τα καθορίζουν.

Για δηλώσεις συμμετοχής τηλέφωνα: 6972140127 και 6979723449.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.