Παλαιά Εθνική Οδός Τρίπολης - Μεγαλόπολης: Παγωμένο χιόνι και δυσκολίες για τους οδηγούς (pics)

Παλαιά Εθνική Οδός Τρίπολης - Μεγαλόπολης: Παγωμένο χιόνι και δυσκολίες για τους οδηγούς (pics)

Ιανουάριος 25, 2022 - 10:18
0 σχόλια

Η κακοκαιρία «Ελπίς» πέρασε και από την Αρκαδία, ευτυχώς χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ωστόσο, οι εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες παγώνουν το χιόνι, με αποτέλεσμα οι δρόμοι να γλιστράνε.

Αναγνώστης του Arcadiaportal.gr μάς έστειλε φωτογραφίες από την παλαιά Εθνική Οδό Τρίπολης - Μεγαλόπολης. όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, που λάβαμε λίγο πριν από τις 10:00, το χιόνι είναι απάτητο και δεν έχει περάσει κάποιο μηχάνημα να το καθαρίσει. Το χιόνι δεν είναι πολύ, είναι όμως παγωμένο και αυτό δυσκολεύει τους οδηγούς οι οποίοι μετακινούνται για να πάνε στη δουλειά τους.

Μεγάλη προσοχή στους δρόμους και μην κάνετε άσκοπες μετακινήσεις. Αυτές είναι οι οδηγίες των υπευθύνων. Βέβαια, κανείς δεν βγαίνει από το σπίτι του τέτοιες μέρες, αν δεν πρέπει να πάει να δουλέψει. Και πρέπει να υπάρχει πρόβλεψη για αυτό.

Ευχαριστούμε τον αναγνώστη μας Α.Μ. για τις φωτογραφίες.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.