«Παίρνουν μπρος» οι μηχανές του τουρισμού στο Παράλιο Άστρος (vid)

«Παίρνουν μπρος» οι μηχανές του τουρισμού στο Παράλιο Άστρος (vid)

Μάιος 14, 2021 - 11:26
22 σχόλια

Από σήμερα Παρασκευή 14 Μαΐου ο ελληνικός τουρισμός βάζει μπρος τις μηχανές και γίνεται άρση της υποχρεωτικής καραντίνας επισκεπτών από πολλές, πλέον, τηρουμένων βέβαια, των προϋποθέσεων που έχει θέσει το Υπουργείο Τουρισμού για όσους θέλουν να επισκεφθούν τη χώρα μας.

Οι επαγγελματίες τουρισμού έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα, τηρούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και περιμένουν τους τουρίστες, ενώ τα πρώτα μηνύματα που έχουν λάβει από τους πελάτες τους είναι θετικά.

Αισιόδοξοι δηλώνουν οι επιχειρηματίες της εστίασης για το άνοιγμα των επιχειρήσεών τους ύστερα από 6 μήνες lockdown, μιας και οι καταναλωτές αυτές τις πρώτες μέρες έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στα ταβερνάκια. Βέβαια, παραμένει «αγκάθι» για την οριστική επανεκκίνηση της εστίασης η απουσία μουσικής.

Το ArcadiaPortal.gr βρέθηκε στο Παράλιο Άστρος και μίλησε με επιχειρηματίες της εστίασης, για το πώς βλέπουν το άνοιγμα του τουρισμού και την απελευθέρωση των διαπεριφερειακών μετακινήσεων. Όπως σημείωσαν, από πέρυσι έχει περισσότερο κόσμο στην περιοχή, αφού πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν το Παράλιο Άστρος ως έναν ασφαλή παραθεριστικό προορισμό που τον εμπιστεύονται.

Κατά γενική ομολογία οι επιχειρηματίες δήλωσαν αισιόδοξοι για το άνοιγμα του τουρισμού, σημειώνοντας ότι ήδη επισκέπτες από την Τρίπολη, έχουν κάνει δειλά - δειλά, τις πρώτες τους βόλτες στα παραλιακά της Αρκαδίας.

Η κυρία Ευγενία και η κυρία Αθηνά δέχθηκαν να μιλήσουν στην κάμερα για τις προετοιμασίες που έχουν κάνει.

Η Ευγενία εργάζεται σε παραλιακό καφέ εστιατόριο το Παράλιο Άστρος, το οποίο συνδυάζει την καλή ποιότητα με τις καλές τιμές. Σερβίρει εδέσματα με αυθεντικές ελληνικές γεύσεις, ενώ έχει και ξαπλώστρες στην παραλία.

Η κυρία Αθηνά εδώ και 25 χρόνια διατηρεί ψαροταβέρνα στην θέση «Πόρτες» και δήλωσε έτοιμη να υποδεχθεί και να φιλοξενήσει τους τουρίστες στην επιχείρηση της, προσφέροντας τους φρέσκο ψαράκι, δίπλα στο κύμα.

Οι επισκέπτες είναι κυρίως από την Τρίπολη, την Αθήνα και την Πελοπόννησο. Έχουν αγαπήσει το Παράλιο Άστρος, το εμπιστεύονται ως έναν ασφαλή προορισμό και αναμένεται και εφέτος να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον Αρκαδία για τις καλοκαιρινές τους αποδράσεις.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Αισιόδοξοι για το άνοιγμα του τουρισμού οι επιχειρηματίες στο Παράλιο Άστρος


22 Σχόλια

Κοσμοπολίτικο το άστρος; τι λες ρε κοπελιά; Έρχεται ο κόσμος με τα τάπερ στην παραλία, άλλοι καβατζώνουν τις θέσεις με αλυσίδες στις ομπρέλες και μας λες το άστρος κοσμοπολίτικο; έχεις παει μυκονο, σαντορινή για να δεις τι σημαίνει κοσμοπολίτικο;

Το προάστιο τις Τρίπολης!!!!! Απο τα πιό κοσμοπολίτικα σημεία. Ποια Μύκονος και Σαντορίνη? Η Τρίπολη βουλιάζει και θα σας συμπαρασύρει! Καλο καλοκαίρι! Απο χειμώνα δεν ξέρω.

"Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια"@14.43, ζηλεύεις,ζηλεύεις ....πολύ.

12:03 Σιγά εσύ κοσμογυρισμένε κοσμοπολίτη κλαρινογαμπρέ που πήγες Μύκονο και Σαντορίνη, μην σκίσεις κανα καλσόν. Σαν να λέμε δηλαδή Σεϋχέλλες και Μπαρμπέϊντος. Δεν μου λες, στη Μύκονο που πήγες, έμαθα ότι σου άρεσε και είπες να ξαναπάς να γίνετε πολλές. Ισχύει;

Αν ο Δήμος δεν φτιάξει το βιολογικό , θα φεύγουν οι τουρίστες από τα κουνούπια . Επίσης , ψεκάστε στον μουστό . Αφήστε τους οικολόγους . Δεν μπορούμε να έχουμε και την αγελάδα χορτάτη και το γκαζόν απείραχτο. Επίσης , κάντε καμία διαφήμιση από μόνοι σας σε μεγάλα σαϊτ της πρωτεύουσας ή βγείτε σε κανενα πρωινάδικο , γιατί αν περιμένετε από την περιφέρεια να σας διαφήμισει , σας βλέπω με τους τσιγκούνηδες τους Τριπωλιτσιωτες να την βγάζετε και φέτος , όπως πάντα δηλαδή.

Δεν ειναι ασχημο το Παραλιο Αστρος αλλα πρεπει να φιαχτει ολος ο δρομος απο Τριπολη καθω ο τωρινος διερχεται μεσα απο χωρια και η ποιοτητα του αλλαζει και σε μερικα σημεια ειναι επικινδυνος και επισης να φτιαχτουν οι δρομοι προς την παραλια καθως και ανετες θεσεις παρκιγκ γιατι οπως ειναι τωρα ειναι δυσκολη η προσβαση προς την θαλασσα. Επισης αν μπορει να γινει κατι για το σημειο που η θαλασσα εχει τσιμεντο.

δλδ τωρα οι ντοπιοι επιχειρηματιες δημαρχος αστυνομια κλπ μας περιμενουν να αφησουμε τα χρηματα μας? πριν λιγες μερες δε μας ηθελαν και εβαζαν να μας γραφουν και εκαναν ρεπορταζ οτι απαγορευεται να παμε αστρος !!!!!!!! μη φατε ,θα εχει γλαροσουπα

Ελεύθερος να ψεκάσεις το γκαζόν σου με ζιζανιοκτόνο και την αγελάδα σου με ποντικοφάρμακο, στον Μουστό όχι. Όποιος θέλει Μουστό θα υπομείνει και τα κουνούπια.

@17.03 Ίσα ρε συ large και χουβαρντά αρχιτάγαρο που σκορπάς τα ευρώ σαν μαρουλόφυλλα! Οι τσιγκούνηδες οι τριπολιτσιώτες έχουν αγοράσει σπίτια στο μισό Άστρος. Και οι τσιγκούνηδες οι τριπολιτσιώτες είναι σχεδόν κάθε βράδυ στο Estella του Κατσή και σε όλες τις ταβέρνες του Άστρους. Τράβα τώρα ρε λίγδα να σε κεράσουν κανα φρέντο κι άσε τα σχόλια για τους μεγάλους

Και με σβηστές τις μηχανές, αυτοί που έχουν επιλέξει εξοχικό ή αυθημερόν μπανάκι στο Αστρος, δεν θα το πάρουν είδηση.

Θα γεμίσουν τα ψυγεία οι επαγγελματίες θα προσλάβουν προσωπικό ,και μετά από 20-30 ημέρες θα επιβάλουν τοπικό lockdown και όλοι θα κλαίμε την μοίρα μας .

6:59, το προσωπικό θα είναι κανονικά ασφαλισμένο ή μόνο με 1-2 ένσημα τη βδομάδα; (άντε και 3 ένσημα για τους πιο large εργοδότες)

Και Μούστο και της προκοπής τουρισμός δεν πάνε παράλληλα . Εξάλλου ούτε η περιοχή του Μούστου έχει αξιοποιηθεί . Επίσης , οι Τσιγκουνιδες οι Τριπωλιτσιωτες δεν νοικιάζουν. , δεν τρώνε έξω , παρά πηγαίνουν αυθημερόν και φεύγουν το βράδυ , οι υπόλοιποι έχουν ιδιόκτητα σπίτια εκεί και το πολύ να πάνε για κανενα καφέ το βράδυ. Αυτό δεν είναι τουρισμός, ούτε αφήνει λεφτά στην περιοχή. Καλά με τί μιλάω , με 70αρηδες; Που ακόμα διαβάζουν Καζαμία; Δεν βλέπεται τι κάνουν οι αντίστοιχες περιοχές για να προσελκύσουν Αθηναίους; ; Άμα δεν κάνεις θυσίες , δεν θα φας ...... αλλά που να ξέρουν κάποιοι...

16:03 Έλα να ανοίξουμε μαγαζί παρέα να κολλάμε στο προσωπικό 25 ένσημα τον μήνα και όλα τα κυριακάτικα .Κολωνεις ;

ΡΕ ΤΙ ΜΙΖΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΙΤΣΑ ...... ΡΕ ΤΙ ΔΗΘΕΝ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΕΣ !!! ΟΛΟ ΓΙΑ ΜΥΚΟΝΟ ΜΙΛΑΤΕ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΤΕ ........

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΔΙΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ...........!!! ΜΗΝ ΦΑΤΕ ..... ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ..... ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΝΙΚΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ !!!! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ !!!! ΡΕ ΟΥΣΤ !!!!!

00:12 Ποια Μύκονο ρε φίλε; Ούτε μέχρι την Ελαφόννησο δεν έχουν πάει τα λιγούρια. Και να έχεις υπόψη σου ότι όλοι αυτοί οι μούφα κοσμοπολίτες που λένε για Μύκονο κι άλλα τέτοια και ειρωνεύονται το Άστρος, είναι εκείνοι που πηγαίνουν συνέχεια στο Άστρος κι ούτε τον καφέ τους δεν πληρώνουν, γιατί κι αυτόν τους τον κερνάνε

Όσοι πρόλαβαν,πρόλαβαν.οι τιμές ακινήτων στο Άστρος ξαναπαίρνουν τα πάνω τους.καντε και μερικοί τον σταυρό σας που έχουμε το Άστρος μισή ώρα δρόμο.Τωρα για κάποιους κοσμοπολίτες,που έχουν δεν έχουν 10 ευρώ στην τσέπη,ας πάνε Μύκονο μεριά...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.