Οριστικό: 4 Απριλίου η σέντρα της Γ' Εθνικής

Οριστικό: 4 Απριλίου η σέντρα της Γ' Εθνικής

Μάρτιος 20, 2021 - 21:37
0 σχόλια

Η ΓΓΑ σε συνεργασία με την «Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας» ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση της «πιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες» και στην έκτακτη συνδρίαση του Σαββάτου 20 Μαρτίου ενέκρινε την επανεκκίνηση επτά Εθνικών κατηγοριών.

Ανάμεσα σε αυτές τις επτά Εθνικές κατηγορίες που ξεκινούν και πάλι είναι και η Γ' Εθνική ποδοσφαίρου η οποία όπως ανακοινώθηκε από 4 Απριλίου οι ομάδες θα μπουν και πάλι στο γήπεδο για την επανάναρξη της αγωνιστικής σεζόν στο πρωτάθλημα.

Όπως έχει γίνει γνωστό το πρωτάθληα της Γ' Εθνικής κατηγορίας θα συνεχιστεί από εκεί που σταμάτησε στο τέλος Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί με το φινάλε του πρώτου γύρου σε μια ιδιαίτερη χρονιά με τα δικά της δεδομένα.

Κάπως έτσι λοιπόν οι δύο εκπρόσωποι του νομού μας στην Γ' Εθνική ο Παναρκαδικός και ο Ερμής Μελιγούς συνεχίζουν την προετοιμασία τους με φόντο την 4η Απρίλη και την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.