Ομαλά οι εκλογές στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας (pics,vid)

Ομαλά οι εκλογές στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας (pics,vid)

Μάιος 31, 2020 - 14:00
0 σχόλια

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αρκαδίας πραγματοποιεί αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και λοιπών οργάνων, σήμερα Κυριακή 31 Μαΐου.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 11:00 και θα κλείσουν 20:30. Αρκετοί ήταν οι ψηφοφόροι που προσήλθαν στον Εργατικό Κέντρο για να ψηφίσουν και να στηρίξουν μία από τις τέσσερις παρατάξεις που κατέβασαν ψηφοδέλτιο.

Εκπρόσωποι των παρατάξεων μίλησαν στην κάμερα του ArcadiaPortal.gr για την πορεία της εκλογικής διαδικασίας, αλλά και για τις διεκδικήσεις τους.

Ο κ. Μανδρώνης Κωνσταντίνος εκπροσωπώντας την «Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων Αρκαδίας» ΔΑΚΕ Αρκαδίας, ο κ. Νικολόπουλος Σπύρος από την «Ενωτική Κίνηση Αρκαδίας», ο κ. Τσουμπλέκας Βαγγέλης από την «Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων Αρκαδίας» και η κυρία Πανούση Παναγιώτα από την «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία « (ΔΑΣ), έκαναν δηλώσεις.

 Ο κ. Μανδρώνης μίλησε για την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας, η οποία ανέφερε ότι εξελίσσεται ομαλά και γίνεται με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες για την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Οι διεκδικήσεις μας, έχουν να κάνουν για την επιστροφή των κεκτημένων των εργαζομένων, για να καταργηθούν κάποιοι μνημονικοί νόμοι, για τα ασφαλιστικά δικαιώματα, για την μείωση της φορολογίας

Στην συνέχεια ο κ. Νικολόπουλος ανέφερε ότι η παράταξη τους ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών, θα είναι «παρών» για να στηρίξουν τον θεσμό και τους εργαζομένους.

Διεκδικούμε εργασιακή ειρήνη, εργασιακή ασφάλεια και ο κόσμος να έχει δουλειά, να υπάρχει για τους νέους και για όλους μία ασφάλεια

Μεταξύ άλλων μίλησε για τις παρεμβάσεις που έχουν κάνει ως παράταξη, αλλά για την περιοχή της Μεγαλόπολης και για την ΔΕΗ.

 Ο κ. Τσουμπλέκας, χαρακτήρισε την σημερινή μέρα, ως η μέρα της δημοκρατίας και μίλησε εκτενώς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ως εργαζόμενος στην ΔΕΗ Μεγαλόπολης, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση πρέπει να σκύψει στο πρόβλημα.

Προερχόμαστε από την πολύπαθη περιοχής Μεγαλόπολης, οποία βάλλεται

Ανεξάρτητα εμείς με την δική μας φωνή θα διεκδικήσουμε καλύτερες συνθήκες για τους εργαζόμενους της Αρκαδίας.

Τέλος η κυρία Πανούση, κατήγγειλε τον γεγονός ότι δεν έγινε γενική συνέλευση και ότι προχώρησε μόνο η εκλογική διαδικασία.

Καλούμε τους εργαζομένους των Σωματείων, να αντισταθούν οργανωμένα σε αυτήν την επίθεση της εργοδοσίας γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να διασφαλίζουν τα εργατικά τους δικαιώματα.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Εκλογές στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας 2020


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.