Ολοκληρώθηκε ο εξωραϊσμός της διαδρομής από Στεμνίτσα ως Δημητσάνα (pics)

Ολοκληρώθηκε ο εξωραϊσμός της διαδρομής από Στεμνίτσα ως Δημητσάνα (pics)

Αύγουστος 13, 2020 - 19:00
0 σχόλια

Άλλη μια ακόμη δράση του Πολιτιστικού Συλλόγου Στεμνίτσας, ολοκληρώθηκε σήμερα. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Κώστας Χασάπης, Μαρία Παπαχειμώνα, Σταυρούλα Λαγού, Δημήτρης Μίχος και οι Στεμνιτσιώτες Γιώργος Γαρταγάνης ο οποίος μόλις χθες ήρθε από τις Η.Π.Α. και ο Χαράλαμπος Χασάπης ολοκλήρωσαν τον εξωραϊσμό που είχαμε ξεκινήσει στο τμήμα της διαδρομής από Στεμνίτσα προς Δημητσάνα. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχό μας κύριο Ευστάθιο Κούλη και τον Αντιδήμαρχο κύριο Δημήτρη Καζά που μας διέθεσαν φορτηγό για την αποκομιδή των κλαδιών.

Επίσης να τονίσουμε για μια ακόμη φορά ότι έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε τη Στεμνίτσα ομορφότερη και πιο ελκυστική, αρκεί να διαθέσουμε λίγο από το χρόνο μας και να έχουμε λίγη έμπρακτη διάθεση συνεργασίας. Το καλύτερο παράδειγμα μας το έδωσε ο συμπατριώτης μας Γιώργος Γαρταγάνης, που μόλις έμαθε για τη σημερινή δράση μας, ήρθε και βοήθησε στην όλη προσπάθεια.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.