Όλα για όλα για τον «killer» από την Ανδαλουσία

Όλα για όλα για τον «killer» από την Ανδαλουσία

Αύγουστος 20, 2020 - 20:14
0 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης επιμένει, οι Ισπανοί το γνωστοποιούν με τα δημοσιεύματα τους και οι επόμενες ώρες φαίνεται και μοιάζουν να είναι κομβικής σημασίας αναφορικά την εξέλιξη του θέματος με τον Αλμπέρτο Κίλες.

Είναι εδώ και καιρό ο νούμερο ένα στόχος και παρά τις δυσκολίες της υπόθεσης οι κιτρινομπλέ προσπαθούν να πραγματοποιήσουν ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό deal με έναν ποδοσφαιριστή που και μπορεί και έχει όλα εκείνα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να βοηθήσει και να ανεβάσει το επίπεδο της γραμμής κρούσης της αρκαδικής ομάδας.

Στην Ιβιρική γίνεται λόγος πως ο Αστέρας Τρίπολης είναι έτοιμος να πληρώσει την ρήτρα των 100.000 χιλίαδων ευρώ στην Ουέλβα για να κάνει δικό του τον 25χρονό φορ γεγονός που δημιουργεί ένα σκηνικό αγωνίας στις τάξεις του φίλαθλου κόσμου για τξην έκβαση της υπόθεσης αυτής.

Μάλιστα όπως μεταδίδεται τις τελευταίες ώρες στην Ανδαλουσία σε περίπτωση που γίνει η μεταγραφή του Αλμπέρτο Κίλες και έρθει στην χώρα μας ο Ισπανός για τον Αστέρα Τρίπολης αυτό θα είναι ένα τεράστιο πρόβλημα για το ρόστερ της Ουέλβα για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Οι επόμενες ώρες θα δείξουν αν όντως τελικά ενεργοποιηθεί η κιτρινομπλέ μεταγραφική βόμβα που ακούει στο όνομα Αλμπέρτο Κίλες. Λίγη ακόμα υπομονή...

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.