Οι ομάδες των πιθανών δύο ομίλων του νέου τοπικού πρωταθλήματος

Οι ομάδες των πιθανών δύο ομίλων του νέου τοπικού πρωταθλήματος

Μάιος 20, 2020 - 09:42
0 σχόλια

Η ΕΠΣ Αρκαδίας προτείνει προς τα σωματεία πρωτάθλημα  με μία κατηγορία και με δύο ομίλους για μια μεταβατική νέα σεζόν στο τοπικό μας ποδόσφαιρο στην μετά Covid-19 εποχή για την καινούρια αγωνιστική χρονιά.

Σε περίπτωση που πάμε τελικά σε πρωτάθλημα μίας κατηγορίας και μπει σε εφαρμογή το σχέδιο αναδιάρθρωσης του τοπικού μας ποδοσφαίρου από την Ένωση μας τότε οι δύο όμιλοι θα έχουν αυστηρά γεωργραφικά κριτήρια.

Στον πρώτο όμιλο που θα περιλαμβάνει ομάδες από την Νότια και την Βόρεια Κυνουρία θα έχουμε δέκα σωματεία όπου θα μπουν στο πρωτάθλημα ενώ στον δεύτερο όμιλο που αφορά ομάδες από την Τρίπολη, την Μεγαλόπολη και την Γορτυνία θα έχουμε και εδώ 10 ίσως και 11 ομάδες ανάλογα με τις προθέσεις της Κανδήλας.

Πιθανές ομάδες πρώτου ομίλου (Νότιας και Βόρειας Κυνουρίας): Λεωνίδιο, Ολυμπιακός Λεωνιδίου, ΑΕ Μαρίου, Απόλλωνας Τυρού, Βρασιές, Κορακοβουνί, Ηρακλής, Αχιλλέας, Πανθυρεατικός, Νικηταράς Δολιανών.

Πιθανές ομάδςς δεύτερου όμιλου (Τρίπολη, Μεγαλόπολη, Γορτυνία): ΑΕΚ Τρίπολης, ΑΟ Νέων Τρίπολης, Τεγέα, Μαντινειακός, ΠΑΟΚ Τρίπολης , Ορχομενενός, Νεστάνη, Δημητσάνα, Δόξα Μεγαλόπολης, Πανιώνιος Μεγαλόπολης, Κανδήλα (;)

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.