Οι «μεγάλοι» θέλουν Κώτσιρα

Οι «μεγάλοι» θέλουν Κώτσιρα

Νοέμβριος 13, 2020 - 12:18
0 σχόλια

Ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι ενδιαφέρθηκε αλλά δεν προχώρησε, το φθινόπωρο η ΑΕΚ τον κοίταξε αλλά ούτε αυτή το συνέχισε με τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με δημοσιεύματα να τον έχει στην λίστα του για τον Ιανουάριο.

Ο Γιάννης Κώτσιρας φαίνεται πως απασχολεί τους «μεγάλους» του Ελληνικού πρωταθλήματος οι οποίοι τον έχουν στην λίστα τους καθώς τον θεωρούν ως μια πολύ αξιόλογη λύση για τα δεξιά της άμυνας τους.

Στον Παναθηναϊκό του Γιώργου Δώνη πιθανόν ο Γιάννης Κώτσιρας να είχε θέση στο πράσινο ρόστερ με τον 27χρονό Μεγαλοπολίτη άσο να είναι στην λίστα ωστόσο ο τότε τεχνικός διευθυντής του τιρφυλλιού Τσάβι Ρόκα να πηγαίνει σε λύσεις Σάντσες και Αντονίτο έχοντας ως αντίλογο το συμβόλαιο του με τον Αστέρα Τρίπολης.

Πριν μερικές εβδομάδες στις αρχές του φθινοπώρου το όνομα του Γιάννη Κώτσιρα μπήκε ακαριαία στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ σε περίπτωση που ο Μιχάλης Μπακάκης αποχωρούσε από την Ένωση για ομάδα του εξωτερικού όπως υπήρχαν έντονες οι φήμες για κάτι τέτοιο το οποίο όμως δεν συνέβη ποτέ.

Τώρα έρχεται όπως φαίνεται η σειρά του ΠΑΟΚ για να ρίξει το βλέμμα του πάνω στο Γιάννη Κώτσιρα με τα δημοσιεύματα να κάνουν αναφορά πως ο ποδοσφαιριστής είναι στην λίστα, ενδιαφέρει και μπορεί ακόμα και μέσα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου οι ασπρόμαυροι να κινηθούν για την περίπτωση του.

Ο ΠΑΟΚ στα δεξιά της άμυνας του έχει τον Μούσα Βαγκ τον οποίο πήρε δανεικό από την Μπαρτσελόνα και τον Βραζιλιάνο Ροντρίγκο του οποίο το μέλλον μοιάζει αρκετά αβέβαιο στην Τούμπα ενώ μια πιθανή πώληση του Γιαννούλη που θα γεμίσει τα ταμεία της ΠΑΕ με χρήματα δίνει άλλες διαστάσεις και δεδομένα στον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Ο Γιάννης Κώτσιρας που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 με τον Αστέρα Τρίπολης βλέπει μπροστά τον πως η στιγμή για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του φαίνεται να πλησιάζει με τις κορυφαίες ομάδες της χώρας μας να τον έχουν για τα καλά στα υπόψη τους.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.