Οι «Εικόνες» και ο Τάσος Δούσης ταξιδεύουν σε Τρίπολη Λαγκάδια, Λιμποβίσι, Χρυσοβίτσι και Λεβίδι (vid)

Οι «Εικόνες» και ο Τάσος Δούσης ταξιδεύουν σε Τρίπολη Λαγκάδια, Λιμποβίσι, Χρυσοβίτσι και Λεβίδι (vid)

Δεκέμβριος 20, 2021 - 08:38
6 σχόλια

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ συνεχίζουν να μας χαρίζουν μαγευτικές εικόνες αμόλυντης ομορφιάς από την Αρκαδία!

Μας ξεναγούν στα υπέροχα γραφικά χωριά Λαγκάδια, Λιμποβίσι, Χρυσοβίτσι και Λεβίδι. Θαυμάζουν τα πανέμορφα τοπία στο ελατοδάσος του Μαινάλου, κάνοντας βόλτα με άλογα μέσα στη φύση στην Ελάτη. Επίσης, επισκέπτονται την Αγία Φωτεινή, τον πιο παράξενο ναό του κόσμου!

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα των ΕΙΚΟΝΩΝ μας παρουσιάζουν και την πρωτεύουσα της Αρκαδίας, την Τρίπολη, όπου έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν φέτα και να δοκιμάζουν κρασιά μέχρι τελικής πτώσης!

Video: 

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στην Αρκαδία - Μέρος 2o


6 Σχόλια

Μπράβο στον κ. Τάσσο Δούση για τις υπέροχες Εικόνες της Αρκαδίας που μας πρόβαλε!!! Συγχαρητήρια!! Με αγωνία περιμένουμε και το νέο αφιέρωμα!!

αγωνία με λαχτάρα να σε νοιάζομαι, αγωνία δυστυχώς να σε μοιράζομαι

Τοπικές γεύσεις όπως φλογέρα με γκράνμπερις, σως μαδέρας με τυρί τοπικό και παραδοσιακή συνταγή... τέλεια. Υπέροχη εκπομπή. Ο ορισμός του ότι νάναι να κονομήσει ο Δούσης από τους χορηγούς

Ο κύριος αυτός δυσφημίζει την περιοχή. Και λέει τόσες ανακρίβειες, ιστορικά λάθη και ασυναρτησίες, που η εκπομπή είναι για τα σκουπίδια. Κρίμα. Όσο για την πόλη, πλάνα με έρημες καφετέριες και μηχανάκια στον πεζόδρομο...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.