Οι ακαδημίες μπροστά στην νέα εποχή του Πανθυρεατικού

Οι ακαδημίες μπροστά στην νέα εποχή του Πανθυρεατικού

Αύγουστος 07, 2020 - 16:07
0 σχόλια

Ο Πανθυρεατικός βαδίζει στην νέα του εποχή με μια νέα φιλοσοφία, για νέες προκλήσεις και έχοντας σε πρώτο πλάνο και σε απόλυτη προτεραιότητα τις ακαδημίες του με στόχο το "αύριο" του σωματείου.

Οι κιτρινόμαυροι της Βόρειας Κυνουρίας είναι εδώ με στόχο να την αξιοποίηση των ακαδημιών τους και την εξέλιξη των πολλών νεαρών ποδοσφαιριστών που είναι μέλη των τμημάτων των υποδομών τους.

Οι ακαδημίες του Πανθυρεατικού εδώ και πολλά χρόνια βάση της δουλειάς που γίνεται αποτελούν το "καμάρι" του σωματείου και πάνω σε αυτές θα χτιστεί το μέλλον που θα συνδέει την παιδική με την πρώτη ομάδα μέσα από ένα πλήρες οργανόγραμμα και από έναν συγκεκριμένο σχεδιασμό με σαφείς ποδοσφαιρικούς κανόνες.

Οι Άρης Σαβούρδος και ο Ανδρέας Κασκαμπάς εκτός από το προπονητικό δίδυμο της ανδρικής ομάδας του Πανθυρεατικού θα είναι και οι υπεύθυνοι των τμημάτων ακαδημιών του σωματείου και αυτοί οι οποίοι θα χαράξουν τον δρόμο σε όλα τα νέα παιδιά μέσω της διαδικασίας της διδασκαλίας των βασικών ποδοσφαιρικών αρχών.

Βασικοί άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί το σωματείο είναι η ακόμα μεγαλύτερη αναβάθμιση όλων των ηλικιακών γκρουπ των τμημάτων των ακαδημιών τους με ξεκάθαρο σκεπτικό την εκμάθηση, τις ευκαιρίες στα παιδιά, το παιχνίδι και την πνευματική βοήθεια για να βγουν μέσα από το πλάνο αυτό καλοί ποδοσφαιριστές και σοβαρές προσωπικότητες.

Ο Πανθυρεατικός επενδύει έμπρακτα στις ακαδημίες του και ποντάρει στην ανάδειξη νέων ταλέντων στον χώρου Αρκαδικού ποδοσφαίρου όντας αυτός ένας από τους μεγάλους στόχους που θέτει το σωματείο στο νέο του αυτό ξεκίνημα.

Η παιδική ομάδα και τα τμήματα ακαδημιών του Πανθυρεατικού αναμένεται να αποτελέσουν τον προθάλαμο για το επόμενο βήμα που είναι η πρώτη ομάδα για το κάθε παιδί για να μπορέσει να φανεί το ταλέντο του και να κυνηγήσει τα ποδοσφαιρικά του όνειρα για ακόμα ψηλότερα.

Το σωματείο του Άστρους βρίσκεται σταθερά στο δίκτυο ακαδημιών του Αστέρα Τρίπολης και δίνει την δυνατότητα στα νέα παιδιά που έχει και που επιθυμεί να βάλει στην "οικογένεια" του από ολόκληρη την περιοχή να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο ανάδειξης του ποδοσφαιρικού ταλέντου της Βόρειας Κυνουρίας.

Οι άνθρωποι του Πανθυρεατικού φιλοδοξούν σε μια καινούρια εποχή με το βλέμμα στραμμένο προς το μέλλον και κάπως έτσι σχεδιάζουν το νέο ξεκίνημα και στις ακαδημίες τους έχοντας βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο εξέλιξης και ανάπτυξης του πρότζεκτ αυτού.

Με τις ακαδημίες του μπροστά ο Πανθυρεατικός σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη εποχή θέλει να σπείρει τον ποδοσφαιρικό "σπόρο" του σήμερα με προοπτική το άυριο.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.