Ο υπουργός Υγείας για τον θάνατο του 15χρονου νεαρού από τα Μαντέικα

Ο υπουργός Υγείας για τον θάνατο του 15χρονου νεαρού από τα Μαντέικα

Σεπτέμβριος 15, 2021 - 10:53
39 σχόλια

Φωτογραφία arcadiaportal.gr

Για την πορεία της πανδημίας στην χώρα, τους εμβολιασμούς και το ενδεχόμενο τρίτης δόσης στον γενικό πληθυσμό αλλά και την κατάσταση στα σχολεία, μίλησε ο νέος υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, στον ΑΝΤ1.

Ο κ. Πλεύρης δεν παρέλειψε να αναφερθείο και στον θάνατο του 15χρονου νεαρού από τα Μαντέικα Δήμου Τρίπολης, ζητώντας από τους πολίτες να μην διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις.
 

Συγκεκριμένα, για την λειτουργία των σχολείων, τα οποία άνοιξαν την Δευτέρα, ο κ. Πλεύρης τόνισε ότι το πρωτόκολλο που συζητήθηκε με την επιτροπή είναι συνδυαστικό, καθώς όπως είπε, υπάρχει πλέον ο εμβολιασμός, συνεχίζεται η τήρηση των μέτρων ενώ θα γίνεται και άμεση ιχνηλάτηση σε περίπτωση κρούσματος.

Παράλληλα, όπως αποκάλυψε το υπουργείο Υγείας ετοιμάζει σχέδιο για να υπάρχει κάλυψη σε κλίνες για τα παιδιά, σε περίπτωση που νοσήσουν και χρειαστούν νοσηλεία, στο δημόσιο αλλά γίνεται και συνεννόηση με τον ιδιωτικό τομέα για πλήρη κάλυψη νοσηλειών στην παιδική ηλικία.

«Τα υπουργεία Παιδείας και Υγείας επεξεργάζονται τα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς αλλά υπάρχει και το plan b αν χρειαστεί», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πλεύρης .

Για τον εμβολισμό των παιδιών είπε ότι είναι λογικό οι γονείς να φοβούνται για τα παιδιά τους να εμβολιαστούν. «Είμαστε σε συνεννόηση με τις παιδιατρικές ενώσεις» ανέφερε ώστε ενημερώνουν οι παιδίατροι τους γονείς. Όπως είπε ο εμβολιασμός του παιδιού «δεν είναι μόνο μια πράξη αλτρουισμού, αν εμβολιαστεί προστατεύεται και το ίδιο». Παραδέχτηκε ότι τα ποσοστά στους εμβολιασμούς των παιδιών είναι χαμηλά και έκανε έκκληση στους γονείς να συζητήσουν με τους παιδιάτρους τους.

Απαντώντας σε ερώτηση, για την πληρωμή των rapid test από όσους έχουν κάνει την μία δόση εμβολίου, ο κ. Πλεύρης είπε «το ακούω με προβληματισμό αυτό που λέτε» και αναμένεται να εξεταστεί ώστε να μην χρειάζεται να πληρώνουν αυτοί που έχουν κάνει την μια δόση.

Για τους εμβολιασμούς ο κ. Πλεύρης ανέφερε ότι «θέλουμε να διευρύνουμε το μοντέλο του εμβολιασμού» έτσι οι εμβολιασμοί περνάνε και στους ιδιώτες γιατρούς, ώστε όπως είπε να μπει στην καθημερινότητα του κόσμου.

Τόνισε ότι υπάρχει πλήρη επάρκεια εμβολίων για όλο τον πληθυσμό και σημείωσε ότι στους άνω των 60 έχει εμβολιαστεί το 79% του πληθυσμού. «Στόχος το ποσοστό αυτό να αρχίσουμε να το πιάνουμε και στις νεότερες ηλικίες και να πλησιάσουμε το 80%», υπογράμμισε ο κ. Πλεύρης. Αναφερόμενος στα μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα και στο ενδεχόμενο να κλείσουν απάντησε ότι μπορεί να μην χρειάζεται να λειτουργούν όπως πριν. «Όταν αρχίσει να λειτουργεί το σύστημα με τους ιδιώτες γιατρούς θα δούμε πως θα λειτουργήσουν τα μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα», είπε χαρακτηριστικά και ανέφερε ότι «οι κρίσιμες ηλικίες έχουν καλά ποσοστά εμβολιασμού αλλά αυτό δεν αρκεί».

Για την τρίτη δόση εμβολίου, η οποία έχει ονομαστεί και «αναμνηστική», ο κ. Πλεύρης ανέφερε ότι «είμαστε πλήρως εμβολιασμένοι με τις δυο δόσεις. Με βάση τις εισηγήσεις παρακολουθούμε ποιοι πρεπει να πάνε σε αναμνηστική δόση. Αυτοί είναι οι ανοσοκατασταλμένοι», μέχρι στιγμής. Παράλληλα σημείωσε ότι αυτό που εξετάζει η επιτροπή είναι αν θα γίνει στους άνω των 60 και την χρονική διάρκεια, ενώ σημείωσε ότι «εξαρτάται από την εισήγηση της Επιτροπής για το αν θα γίνει στον γενικό πληθυσμό η τρίτη δόση, αν κρίνουν οι ειδικοί ότι χρειάζεται θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχουμε εισήγηση για αυτό το θέμα».

Απαντώντας για τον θάνατο του 15χρονου μετά από εμβόλιο στην Τρίπολη, ο κ. Πλεύρης είπε ότι «είναι σε εξέλιξη η ιατροδικαστική έρευνα και περιμένουμε τα αποτελέσματα της εξέτασης. Δεν μπορούν κάποιοι να προτρέχουν και να διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις στο διαδίκτυο».

Για το 50+1 στα σχολεία ο κ. Πλεύρης τόνισε ότι υπάρχει ένα υγειονομικό και ένα εκπαιδευτικό πρωτόκολλο. Όπως είπε «η βασική αρχή είναι τα σχολεία να μείνουν ανοικτά» και είπε πως το πρωτόκολλο που έχει δομηθεί είναι ένα πρωτόκολλο ασφάλειας , «πρέπει να το εμπιστευτούν οι γονείς».

Τέλος, μιλώντας για τα πλαστά πιστοποιητικά είπε ότι είναι δυο οι περιπτώσεις. Είναι αυτές που υπάρχουν παρεμβάσεις στο σύστημα και περιπτώσεις ψευδούς νόσησης. Σχετικά με τους υγειονομικούς ο κ. Πλεύρης σημείωσε πως το πλαίσιο που κινείται το υπουργείο είναι άτομα που έχουν εμβολιαστεί στον υγειονομικό χώρο μετά το μέτρο της υποχρεωτικότητας, θα υπάρξει έλεγχος και θα γίνεται τεστ αντισωμάτων, ενώ θα υπάρξει και συνεργασία και με τρίτες χώρες για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Ειδήσεις: 

39 Σχόλια

13.11 Α ρε πόσοι έχουν φάει σανό και πόσοι θα φαν ακόμα..... Περίμενε να δεις αποτελέσματα ιατροδικαστικής έρευνας πόσα χάπατα θα το καταπιούν!!!!!

Φέρε ρωσικό και κινεζικό για να διευρύνεις το μοντέλο. Οι Κινέζοι που έφτιαξαν τον ιό κάτι παραπάνω θα ξέρουν ακόμα και από τους Αμερικανούς που τους χρηματοδοτούσαν. Άλλωστε δεν είναι μυστικό ότι Κίνα και Αμερική είναι οι ψυχροπολεμικοί αντίπαλοι του 21ου αιώνα.

Τώρα δηλαδή θες να μας πείσεις Πλεύρη ότι η ιατροδικαστική εξέταση θα λέει την αλήθεια; Αλήθεια υπάρχει άνθρωπος με λίγο μυαλό που να το πιστέψει; Θες να μας πείσεις λοιπόν ότι δεν θα υπάρξουν παρεμβάσεις και θα βγουν να πουν ευθαρσώς ότι φταίει το εμβόλιο; Θα τα βάλετε εσείς με τα μεγαθήρια τις φαρμακευτικές που βγάζουν τρισεκατομμύρια;

Γειά σου ρε Πλεύρη που θέλεις να μας πείσεις ότι θα βγει αλήθεια από την ιατροδικαστική έρευνα!!! Ο ιατροδικαστής θα περάσει μήπως πρώτα από το Master shef?

Το δικό του μήνυμα προς τον ελληνικό λαός έστειλε ο διακεκριμένος ιολόγος και επιδημιολόγος, Δρ. Sucharit Bhakdi, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά πως οι Έλληνες «πρέπει να σταματήσουν να ακούν την εγκληματική και διεφθαρμένη κυβέρνηση». Ο S.Bhakdi τόνισε «ο ιός δεν θα σκοτώσει τα παιδιά σας, το εμβόλιο θα τα σκοτώσει. Θα πρέπει να σταματήσει η κυβέρνηση αυτή την τρέλα. Οι Έλληνες πρέπει να σταματήσετε να κλαίτε τη μοίρα σας και να σηκωθείτε να αντιδράσετε». Μιλώντας στον «Focus FM», συνέχισε να καταγγέλλει την κυβέρνηση της Ελλάδας

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις κύριε υπουργέ? Γιατί ρε αλήτες βάζετε σε κίνδυνο τις ζωές των παιδιών μας? Πόσα παιδιά έχουν πεθάνει από κορονοιο και πόσα πεθαίνουν κάθε χρόνο από γρίπη. Να χαθείτε να χάνεστε. Το παιδί έφυγε ΆΔΙΚΑ

Από Wikipedia - "Ο Sucharit Bhakdi είναι συνταξιούχος Ταϊλανδο-Γερμανός μικροβιολόγος, γνωστός στη συνταξιοδότηση για τη διάδοση θεωριών συνωμοσίας και αντισημιτικής πολεμικής."

Έγινε Άγγελουδάκι. Ο Θεός το επέτρεψε για να ξυπνήσουμε , επιτέλους. Πώς απόγονοι του Κολοκοτρώνη έχουμε καταντήσει έτσι . Προσοχή !

Καλύτερα να ΜΗΝ τον έστελναν σχολείο φέτος . Θα είχαν το παιδί τους ζωντανό !!! Επίσης κλείστε τις τηλεοράσεις θα σας τρελάνουν.

Αγαπητό Arcadia portal με αφορμή την κουβέντα που ξεκίνησε για το θάνατο του 15χρονου και λόγω κάποιων σχολίων σαν του 16:11, πολλοί τις τελευταίες μέρες αναφέρθηκαν σε "ψεκασμένα" sites που διαδίδουν fake news για το γεγονός. Αναφέρθηκαν δε και σε τοπικά μέσα. Αυτό δεν τιμάει το portal σας. Υπάρχει και μία ευθύνη των μέσων για την απίστευτη σύγχυση στην οποία βρίσκεται ο κόσμος, και τη διασπορά ψευδών ειδήσεων και εκτιμήσεων που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή και την υγεία των πολιτών.

Από wikipedia-Ο Αθανάσιος (Θάνος) Πλεύρης είναι Έλληνας πολιτικός και δικηγόρος, υπουργός Υγείας στην κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη. Δραστηριοποιήθηκε επί σειρά ετών με το κόμμα Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός υπό την ηγεσία του Γιώργου Καρατζαφέρη. Το 2012 προσχώρησε στην Νέα Δημοκρατία, με την οποία εξελέγη βουλευτής το 2019, ενώ είχε διατελέσει προσωρινά βουλευτής και το 2014 μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου.Έχει επικριθεί για ρατσιστικές και ξενοφοβικές ιδέες, ενώ συχνά γίνονται αναφορές από ΜΜΕ για το παρελθόν του κατά τα χρόνια δραστηριοποίησης του με το ΛΑΟΣ.

Θάνος Πλέυρης συνέχεια...Οι θέσεις του θεωρούνται ακροδεξιές. Στο παρελθόν έχει ταχθεί υπέρ της καθαρότητας της Ελληνικής φυλής και έχει κάνει λόγο για αναγκαστική ύπαρξη νεκρών στα σύνορα ώστε να προστατευτεί η Ελλάδα από μετανάστες. Για την κυκλοφορία βιβλίου που αμφισβητούσε το Ολοκαύτωμα, υπερασπίστηκε τον πατέρα του, Κωνσταντίνο Πλεύρη, δικαστικώς. Κάποιες από τις απόψεις του, όπως αυτές εκφράστηκαν στο παρελθόν, θεωρούνται αντισημιτικές. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η κριτική που έχει δεχθεί είναι άδικη και συνδέεται κυρίως με το πολιτικό παρελθόν του πατέρα του..

@12:42 μόνο που ο Πλεύρης δεν έχει εκφράσει δική του επιστημονική-ιατρική γνώμη. Τεράστια διαφορά με τον κομπογιαννίτη Sucharit Bhakdi.

@12:59-Είστε μικροβιολόγος (γιατί αυτός καλώς κακώς είναι); Πως τον κρίνετε σαν κομπογιαννίτη; Με ποια ιδιότητα;

Δεν υπάρχει περίπτωση να βγουν να πουν ότι φταίει το εμβόλιο, μετά θα πρέπει να το βουλώσουν και να πάψουν να εκβιάζουν μικρά παιδιά να εμβολιαστούν και καλά για να τα προστατέψουν από έναν ιό ο οποίος σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις βλάπτει τα παιδιά, πιο πολύ κινδυνεύουν από τον ιό της γρίπης. Αυτό που πρέπει να γίνει υποχρεωτικό δεν το κάνουν οι άθλιοι, υποχρεωτικός πρέπει να γίνει ο εμβολιασμός για τους άνω των 60, αυτοί είναι που κινδυνεύουν. Επιλέγουν όμως οι άθλιοι να βάλουν σε κίνδυνο της υγεία των παιδιών για να προστατεύσουν και καλά τα γεροντάκια, όλοι οι γέροι εμβόλιο τώρα αλλιώς μέσα

Μόνο η ΝΔ έβαλε στα δυο σημαντικότερα υπουργεία το υγείας και άμυνας δικηγόρους .Κατά τα αλλά άλλοι είναι κομπογιαννίτες

Τα σχόλια του Δημητράκη σε αυτό το άρθρο αφιερωμένα σε εκείνον τον τύπο που παριστάνει τον έξυπνο και προσπαθεί να μιλήσει σοβαρά μαζί του. Τόσο εκτός τόπου και χρόνου είναι και αυτός. Προσπαθεί να πείσει ψεκασμένους. Δημητράκης ο Άζαξ.

Παιδίατρος Angelina Farella σ’ Επιτροπή Γερουσίας Τέξας:Ο εμβολιασμός παιδιών είναι απαράδεκτος,εγκληματικός Δεν είναι μεταδότες,επιβιώνουν κατά 99,997%.Για 15 παρενέργειες αποσύρθηκε το εμβόλιο ροταϊού κι αυτό με 4000 νεκρούς κυκλοφορεί ακόμη; Για Pfizer η σύσταση για ασφάλεια,παρενέργειες θα βγει μετά την εξουσιοδότηση! Καταπέλτης η παιδίατρος Angelina Farella, καταθέτει ενώπιον της Επιτροπής Γερουσίας του Τέξας:”Ο εμβολιασμός των παιδιών μας δεν είναι αποδεκτός, είναι εγκληματικός”:(Όλοι κομπογιαννίτες μόνο η Οαγωνη και ο Βασιλακόπουλος ξέρουν)Α ρε Παύλο μπαγλαμά

12:00 Δεν είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για να πας σχολείο, τι ανοησίες είναι αυτες που λες ?

09:43 θεωρείς οτι τώρα τον έπεισες ; αφου το βλέπεις, όσο πιό νούμερο είναι ένας επιστήμονας τόσο πιό πολύ αρέσει στα ψέκια

Δεν καταλαβαίνω το λόγο που εμβολιαστηκε ενα παιδι 15 ετών. Τα τεστ που υποχρεώνει η κυβέρνηση να κάνουν οι ανήλικοι μαθητές ειναι δωρεάν. Ποιος ηταν ο λόγος που πίεσε το παιδί να εμβολιαστεί;

Ο μοναδικός λόγος που εμβολιάζονται οι νέοι είναι γιατί τους εκβιάζει μια άθλια κυβέρνηση ότι για να συνεχίσουν να χαίρονται τα νιάτα τους, να πάνε σε ένα μπαρ κλπ θα πρέπει να έχουν εμβολιαστεί. Μέχρι και mb τους έταξε ο παλιάνθρωπος, ΓΙΑΤΊ ρε ξεφτιλες; Πόσο κινδυνεύουν οι νέοι από τον ιό; Εσείς δεν λέγατε μέχρι χθές πως δεν κινδυνεύουν; Τα αλλαξε όλα η ΔΕΛΤΑ ε; Μια μετάλλαξη που τον έκανε ηπιότερο αλλά δεν το λέτε καθηκια. ΜΑΎΡΟ στις εκλογές και στα σπίτια σας

Εάν, λέω εάν, βάλετε όλοι εσείς οι υπέρμαχοι του εμβολιασμού, τον εαυτό σας, στη θέση του πατέρα και της μητέρας του αδικοχαμένου 15χρονου και χθές κηδεύατε το παιδί σας, θα γράφατε όλες αυτές τις "επιστημονικές εξυπνάδες" σήμερα? Από πότε γίνατε ιατρικοί επιστήμονες και ασελγείτε στη ψυχούλα του παιδιού? Να σώσετε τον εαυτό σας και ας πεθάνει το παιδί του άλλου!! Λίγο σεβασμός δεν βλάπτει, στον πόνο που βαραίνει τους γονείς του.

@20:32 εάν, λέω εάν, βάλεις εσύ ο αντίπαλος του εμβολιασμού, το εαυτό σου, στη θέση των συγγενών των 14.354 συνανθρώπων μας που πέθαναν από τον κορονοϊό μέχρι σήμερα, θα έγραφες όλες αυτές τις "επιστημονικές εξυπνάδες" σήμερα; Θα συνέχιζες να ωθείς στον κόσμο στον μη εμβολιασμό και να τον παίρνεις στο λαιμό σου; Θα συνέχιζες να μην κάνεις το χρέος ως μέλος της κοινωνίας και να μην εμβολιάζεσαι; Από πότε έγινες επιστήμονας και ασελγείς στις ψυχούλες των 14.354 νεκρών προτρέποντας και άλλους στο ίδιο πεπρωμένο; Να βγάλεις την ουρά σου απέξω και ας πεθάνει ο γείτονας!!! Λίγο σεβασμός δεν βλάπτει.

Ο Δημητράκης ξαναχτύπησε. Μετά το απίστευτο που μας είχε πει ότι εμβολιάζουν υγιείς πολίτες (μάλλον ο Δημητράκης ήθελε να τους εμβολιάζουν στις ΜΕΘ), ξαναχτύπησε με ακόμα μεγαλύτερη μπαρούφα. Ότι το παιδί θα ζούσε αν δεν είχε πάει σχολείο!!! Γιατί στον φαντασιακό κόσμο του Δημητράκη, στην πόρτα του σχολείου περιμένουν ο Μητσοτάκης με τον Πλεύρη και κάνουν εμβόλιο στους μαθητές με το ζόρι. Ο Δημητράκης νομίζει ότι είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στους μαθητές. Ο Δημητράκης που εκνευρίζεται πάρα πολύ όταν κάποιος γράφει 95% και το σωστό είναι 98% και γράφει για Γκαίμπελς! Το άζαξ.

@23:14-Από ή με; Είναι μέγα το ερώτημα. Ο κυρ Σωτήρης είχε πει ΜΕ και ας μην είναι να ΑΠΟ. Μην το τσιτώνετε πολύ. Άλλο να πας από "ασθένεια" και άλλο από το " φάρμακο" για την ασθένεια. Τα μεγαλόσχημα χρέη και καθήκοντα αφήστε τα, είστε πολύ μακριά από το να αυτοχαρακτηριστείτε ως "τα χρήσιμα μέλη" της κοινωνίας....

23:14 εάν λέω, εάν δεν υπήρχαν @@@κες σαν εσένα η ιστορία του κορονοιος θα είχε τελειώσει. Μας λες για τους 25.000 θανάτους, ναι πέθαναν οι ετοιμοθάνατοι όπως θα πέθαιναν και από γρίπη. Τώρα πόσοι από αυτούς πέθαναν όντως από τον ιό ρωτά τον Πορδα

23.14 Αν, λέω αν, τον "τσιμπήσουν όμως από το IP του για διασπορά ψευδών ειδήσεων και φάει καμιά φυλακή ή πληρώσει κανα χοντρό πρόστιμο, θα σου πω εγώ μετά πως θα κάνει την κότα την λειράτη, ο επιστήμονας της φάπας

23:14. Εάν, λέω αν, είχες εσύ μια φαρμακευτική και κυκλοφορούσες ένα σκεύασμα και ισχυριζόσουν ότι προστατεύει απο τον ιό, και μετά τη λήψη αυτού είχαν πεθάνει, ένας 15χρονος, ένας 60χρονος εισαγγελέας, ένας 23χρονος διαιτητής, μια 43χρονη στην Καλαμάτα και αρκετοί νοσηλεύονταν με μυοκαρδίτιδα (27 χρονος στη Βοστάνειο), ο ΕΟΦ θα είχε απαγορεύσει τη κυκλοφορία του. Εσύ θα ήσουν ο Καματερός και θα είχες ευθύνες. Όταν ένα σκεύασμα έχει τέτοια αποτελέσματα ελέγχεται. Παρατήρησε ότι τα εμβολιαστικά κέντρα, κλείνουν ένα ένα. Δεν αναρωτιέσαι γιατι?

Τα εμβόλια έχουν εγκριθεί από δεκάδες κρατικούς οργανισμούς φαρμάκων σε ΟΛΟ τον κόσμο. Οι 14.354 που έχουν πεθάνει στην Ελλάδα δεν ήταν ετοιμοθάνατοι. Ντροπή και αίσχος σε αυτόν που το γράφει. Το πρόβλημα με τον COVID δεν είναι μόνο η κατάληξη. Είναι πάρα πολύ μεταδοτικός, με αποτέλεσμα ακόμα και το 4-5% των κρουσμάτων να χρειαστούν νοσηλεία, να πλημμυρίζουν τα συστήματα υγείας και να μετατρέπονται αποκλειστικά σε νοσοκομεία COVID. Προφανώς αυτό υποβαθμίζει δραματικά το υγειονομικό σύστημα οποιασδήποτε χώρας με ότι αυτό συνεπάγεται στην υγεία των πολιτών. Φτάνει με το ψέκασμα.

Τα εμβολιαστικά κέντρα έχουν δυνατότητα καθημερινών εμβολιασμών που ξεπερνούν τις 110.000 την ημέρα. Έχει ήδη εμβολιαστεί πάνω από το 65% των ενηλίκων. Προφανώς και ο καθημερινός φόρτος των εμβολιαστικών κέντρων έχει μειωθεί και για αυτό κλείνουν όσα πλεονάζουν. Ακόμα και αυτό το διαστρεβλώνετε; Το πιο οφθαλμοφανές;

@01:12-Το σχόλιο στις 16/09 στις 12:00 ΔΕΝ είναι του "ανήλικου" Δημητράκη. Προς αποκατάσταση της "ομαλότητας" των "επιθέσεων" από τα troll.

20:32 Δεν είσαι σε θέση να το παίξεις πιο ηθικός από κανέναν άλλο. Με ποιό δικαίωμα πλασάρεις τον εαυτόν σου σαν υπερασπιστή της οικογένειας; Με ποιό δικαίωμα λες σε επιστήμονες (που αμα παθεις κάτι τους ταράζεις στα τηλέφωνα) οτι ασελγούν σε μια ψυχή; Δεν ντρέπεσαι να τα γράφεις αυτά δημόσια ; Το οτι φοβάσαι τα εμβόλια σου δίνει καμία παραπανω αξία ; Φτάνει με τις ανοησίες! Δεν υπάρχουν υπέρμαχοι του εμβολίου όπως δεν υπάρχουν υπέρμαχοι της ασπιρίνης. Λες τα βράδια βρίσκονται οι εμβολιασμένοι και το γιορτάζουν ; Ζήτημα υγείας είναι το εμβόλιο, καντο και σταμάτα να φερεσαι σα νήπιο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.