Ο Τάκης Κουμπούνης στην ομάδα της Πολεμικής Αεροπορίας το 1976

Ο Τάκης Κουμπούνης στην ομάδα της Πολεμικής Αεροπορίας το 1976

Απρίλιος 04, 2020 - 11:02
0 σχόλια

Πριν λίγες μέρες μια ρετρό φωτογραφία με την δική της ξεχωριστή σημασία ανέβηκε στο προφίλ του παλαίμαχου άσου του Παναρκαδικού Τάκη Κουμπούνη για να του θυμίσει τα χρόνια του στρατού με την Πολεμική Αεροπορία.

Πιο συγκρκιμένα ο Ανδρέας Μουρτζής μέσω του ΚΑΡΑΒΟΛΙΔΑ.gr έφεραν στην επιφάνεια ένα σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο με την ομάδα ποδοσφαίρου της Πολεμικής Αεροπορίας το 1976 από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης.

Εκείνη την ομάδα της Πολεμικής Αεροπορίας αποτελούσαν σπουδαίοι άσοι της εποχής μεταξύ των οποίων ο Αρκάς τερματοφύλακας Τάκης Κουμπούνης, ο Νίκος Καρούλιας αλλά και οι Μαγιάτης, Μπάκης, Δαμιανίδης, Ράπτης, Οικονομίδης, Αιδωνίδης, Βαλλίδης ενώ μέλος του ρόστερ είναι και ο Βαγγέλης Κουσουλάκης.

Αναλυτικά το post του Ανδρέα Μουρτζή

Nτοκουμεντο Αεροπορικο με πολλους αστερες οπως οι ΚΟΥΜΠΟΥΝΗΣ ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ Λ.ΜΑΓΙΑΤΗΣ ΜΠΑΚΗΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΡΑΠΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΑΙΔΩΝΙΔΗΣ ΒΑΛΛΙΔΗΣ και αλλοι που ισως καποιοι απο εσας θα αναγνωρισετε....στο Αεροδρομιο Αλεξανδρουπολης το 1976 κυριολεκτικα ιπταμενοι αναμενουν τους ΔΡΑΚΟ ΚΟΥΣΟΥΛΑΚΗ για να συγκροτηθει η ομαδα της Π.Α.....

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.