O stand up κωμικός Λάμπρος Φισφής έρχεται στη Μεγαλόπολη

O stand up κωμικός Λάμπρος Φισφής έρχεται στη Μεγαλόπολη

Ιούλιος 07, 2021 - 20:43
2 σχόλια

Τη Δευτέρα 12 Ιουλίου και ώρα 21:00, στον παλιό σταθμό του ΟΣΕ, έρχεται ο stand up κωμικός Λάμπρος Φισφής, για να παρουσιάσει μια BEST OF παράσταση με κείμενα από τα one man show “Να Ένας Σοφός”, “Δες το Θετικό” και “Να το Φως”. Σατιρίζοντας με τον δικό του τρόπο την καθημερινότητά μας .

Ο Λάμπρος διακωμωδεί τις μικρές λεπτομέρειες της ζωής που μας ενώνουν. Από την Ελληνίδα μάνα, τον γάμο, τα παιδιά και το καλοκαίρι μέχρι τον Covid, την κίνηση και την ταβέρνα τα πάντα είναι μια ευκαιρία για να γελάσουμε και να διασκεδάσουμε!

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Πως μπορεί να εξηγήσει κάποιος ότι σε έναν από τους πλέον σημαδιακούς χώρους που έχει να θυμάται από το παρελθόν η Μεγαλόπολη το μόνο που προβάλλεται είναι πάρτι και βραδιές stand up. Αντί να επικεντρωθούν στην επισκευή και διαμόρφωση ενός απίστευτου χώρου (και μετά ας κάνουν ολα τα υπόλοιπα ) αφήνουν ένα εμβληματικό κτίριο στο έλεος της καταστροφής αφού μετά την πυρκαγιά οι καιρικές συνθήκες δείχνουν να το αποτελειώνουν. Κρίμα για τις προτεραιότητες της νεολαίας μας.

@10:22 Η νεολαία δεν ξύπνησε ένα πρωί και είπε θα ασχοληθώ με τρας τιβί, ριάλιτι σόου και τηλεπερσόνες στα πάνελ που παλιά λεγόντουσαν βίζιτες. Εκπαιδεύτηκε σ'αυτό. Τελείωσε σχολεία με δασκάλους ιδίων ενδιαφερόντων. Και γονείς αδιάφορους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.