Ο ΣΑΟΟ στις εκδηλώσεις για τη μάχη των Τρικόρφων

Ο ΣΑΟΟ στις εκδηλώσεις για τη μάχη των Τρικόρφων

Ιούνιος 30, 2021 - 08:30
0 σχόλια

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων  [ΣΑΟΟ] συμμετείχε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021 για να τιμηθεί η μνήμη των πεσόντων αγωνιστών στη μάχη των Τρικόρυφων στις 23 Ιουνίου 1825, την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Τρίπολης.

Μετά την επιμνημόσυνη  δέηση και τον πανηγυρικό της ημέρας ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Κωνσταντίνος Τζιούμης εγκαινίασε το Ιστορικό  Μονοπάτι  που ξεκινάει  από την Τρίπολη και διέρχεται από σημαντικούς για τον αγώνα της ελευθερίας τόπους, όπως Άγιος Βλάσης, Τρίκορφα, Σιλίμνα, Μανταίικα,  Χρυσοβίτσι, Λιμποβίσι, Πιάνα, Αλωνίσταινα, Ροεινό, Λεβίδι  κ.λπ.

Ο Δήμος Τρίπολης χορήγησε 2000 πινακίδες σήμανσης,  100  πινακίδες θέσης  και κατεύθυνσης και  13 μεγάλες πινακίδες του  δικτύου  των  μονοπατιών του  Μαινάλου. Τα μονοπάτια αυτά καθαριστήκαν και σηματοδοτήθηκαν από τον ΣΑΟΟ και εθελοντές της περιοχής. Σε κάποια τμήματα των μονοπατιών αυτών συμμετείχαν επί του πεδίου και μέλη του ΕΟΣ Τρίπολης. Στην τελευταία φάση της σηματοδότησης του μονοπατιού των Τρικόρφων  συμμετείχαν   ο πρόεδρος και μέλη  του ΕΟΣ Τρίπολης

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.