Ο Ράσταβατς λέει το «ναι» και έρχεται στον Αστέρα

Ο Ράσταβατς λέει το «ναι» και έρχεται στον Αστέρα

Μάιος 29, 2023 - 18:17
2 σχόλια

Ο Μίλαν Ρασταβατς αναμένεται να είναι ο νέος προπονητής του Αστέρα Τρίπολης καθώς είναι ένα βήμα πριν την επιστροφή του και μέσα σε λίγες ημέρες αναμένεται να πέσουν πιθανότατα οι υπογραφές.

Ο Σέρβος τεχνικός είναι θετικός στο να επιστρέψει και πάλι στην αρκαδική ομάδα, μετά από έναν χρόνο και όλα δείχνουν πως η υπόθεση αυτή θα έχει αίσιο τέλος για τους κιτρινομπλέ βρίσκοντας στο πρόσωπο ενός γνώριμου τον προπονητή που θα αναλάβει να χτίσει τον νέα Αστέρα.

Μαζί με τον Μίλαν Ρασταβατς αναμένεται να επιστρέψει στον Αστέρα Τρίπολης και ένας εκ των κορυφαίων Ελλήνων γυμναστών που αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι για την Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Παύλος Γκότσης.

Οι επαφές των δύο πλευρών τις τελευταίες ημέρες είναι διαδοχικές και φαίνεται πως το «ναι» από την πλευρά του Μίλαν Ράσταβατς είναι τυπική υπόθεση για την επιστοφή του στον Αστέρα Τρίπολης.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Ε κει στον Αστέρα έχετε γίνει δημόσιοι υπάλληλοι που ζηλεύετε έναν όταν δουλεύει Χρειάζεται πολύ μυαλό ότι την ομάδα όλα τα χρόνια την έφτιαχνε ο Γκότσης Ευτυχώς ξυπνήσατε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.