Ο Παπαδόπουλος είναι ο «φύλακας άγγελος» που δεν μασάει τα λόγια του

Ο Παπαδόπουλος είναι ο «φύλακας άγγελος» που δεν μασάει τα λόγια του

Νοέμβριος 26, 2020 - 12:18
0 σχόλια

Ο Νίκος Παπαδόπουλος με 4-5 πολύ μεγάλες αποκρούσεις κράτησε το μηδέν στην εστία του, κράτησε όρθιο τον Αστέρα και ουσιαστικά του χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο 30χρονός Έλληνας κίπερ εκτός από τις αποκρούσεις του μίλησε όπως συνηθίζει να κάνει κάθε φορά άλλωστε χωρίς φόβο και πάθος στην κάμερα της Nova, στάθηκε στην κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας του και τόνισε πως θα πρέπει οι κιτρινομπλέ να βελτιωθούν για την συνέχεια του πρωταθλήματος για να διεκδικήσουν την  είσοδο τους στα play off.

Για μια ακόμα χρονιά ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι από τους κορυφαίους του Αστέρα Τρίπολης ενώ όπως δείχνουν και οι αριθμοί βρίσκεται και σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση καθώς είναι και πρώτος στην σχετική λίστα με τις αποκρούσεις του πρωταθλήματος της Super League.

Ένας πραγματικός «φύλακας άγγελος» για την κιτρινομπλέ εστία έχοντας ωριμάσει, έχοντας βελτιωθεί και έχοντας δείξει πως διαθέτει ισχυρή προσωπικότητα βγαίνοντας μπροστά κάθε φορά που το απαιτούν οι συνθήκες για την ομάδα του.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.