Ο Μπλάνκο με Λάγαρη και Καναβέτα (pic)

Ο Μπλάνκο με Λάγαρη και Καναβέτα (pic)

Σεπτέμβριος 11, 2020 - 09:03
9 σχόλια

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο είναι εδώ και λίγες ώρες στην Τρίπολη για λογαριασμό του Παναρκαδικού με σκοπό να υπογράψει και να ανακοινωθεί από την νέα του ομάδα από το ιστορικό τριφύλλι της πόλης.

Ο 37χρονός Αργεντινός φορ έφτασε στην Αρκαδική πρωτεύουσα αργά το απόγευμα της Πέμπτης 10 Σεπτεμβρίου με τους ανθρώπους της διοίκησης του Παναρκαδικού να τον υποδέχονται και να τον καλοσωρίζουν στην Τρίπολη.

Το ίδιο βράδυ ακολούθησε δείπνο εκ μέρους της διοίκησης του Παναρκαδικού στον Ισμαέλ Μπλάνκο όπου έγινε αμέσως αντιληπτός από τον κόσμο της πόλης με τα φωτογραφικά κλικ να έχουν όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις την τιμητική τους.

Στις φωτογραφίες αυτές που ανέβασε ο Κώστας Λάγαρης στα social media βλέπουμε τον Ισμαέλ Μπλάνκο να είναι μαζί με τον παλαίμαχο κίπερ και νυν ατζέντη ποδοσφαιριστών (Κώστας Λάγαρης) και με τον τεχνικό διευθυντή του Παναρκαδικού Χρήστο Καναβέτα.

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

Άμα είσαι τεχνικός διευθυντής δεν κρύβεται.Μεχρι τον περσινό πρόεδρο αφήνεις έξω από το γήπεδο.Τι παίζουμε;

το καλο που του θελουμε ειναι να παιξει γιατι ποιος ακουει τον φροντιστη,που θα του χωνει μπινελικια ακομα και στην γλωσσα του

Μπάρμπα Ηλία ξέρεις τι κάνεις εσύ μην κολώνες προχωράτε μαζί με τον τεχνικό Δντη τον μπάρμπα Χρήστο και από κοντά και ο επικοινωνιακός κύριος της Πετρινού.

Ο πρωην παει κ βλεπει αλλη ομαδα κατα αστροσ μερια καλα κανανε κ αι τον αφησαν εξω

16:59 Ο κύριος της πλατείας Πετρινού μάλλον σε έχει γράψει εκεί που δεν πιάνει μελάνι

01:15 κι εσύ που το ξέρεις ο ίδιος είσαι;Εσύ κύριε της πλατείας Πετρινού που μας κάνεις και πονηρά σχόλια λες και δεν σε καταλαβαίνουμε.Ειναι πολλοί οι κύριοι της πλατείας Πετρινού.

09:29 Κι εγώ για κάποιον από τους πολλούς το γράφω το σχόλιο. Αφού δεν σου απαντάει αυτός στον οποίο αναφέρεσαι, άρα γραμμένο σε έχει. Αλλά εσύ που έχεις τη μύγα μυγιάζεσαι κουτοβλαχάκο που θα μας τη βγεις κιόλας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.