Ο κύβος ερρίφθη - Ξεκινούν οι εργασίες για το φυσικό αέριο στην Τρίπολη (vid)

Ο κύβος ερρίφθη - Ξεκινούν οι εργασίες για το φυσικό αέριο στην Τρίπολη (vid)

Οκτώβριος 05, 2021 - 14:04
3 σχόλια

Για τις εξελίξεις στην εγκατάσταση αγωγών φυσικού αερίου στην Τρίπολη μίλησε ο δήμαρχος Τρίπολης την Τρίτη 5 Οκτωβρίου σε δηλώσεις του στο ArcadiaPortal.gr.

Ο δήμαρχος σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που είχε από την ανάδοχο εταιρεία, μας είπε ότι οι εργασίες θα ξεκινήσουν εντός του τρέχοντος μήνα.

Σε μία από τις πρόσφατες επαφές με τον δήμο, η Hengas γνωστοποίησε στο δήμο τις οδούς από όπου θα περάσει το δίκτυο και θα γίνουν σκαπτικές εργασίες.

Χωρίς καμία καθυστέρηση, μετά τη Μεγαλόπολη το έργο ξεκινά να υλοποιείται και στον Δήμο Τρίπολης και οι εργασίες θα εκτελεστούν σε πάρα πολλούς δρόμους της πόλης, ανάλογα βέβαια και με τις αιτήσεις που θα γίνουν από τα νοικοκυριά.

«Από πάρα πολλούς δρόμους θα περάσουν οι αγωγοί για το φυσικό αέριο,  οι  εργασίες αναμένονται να ξεκινήσουν εντός Οκτωβρίου, από τον αγωγό που έρχεται από τη Μεγαλόπολη και θα εισέρχεται στην Τρίπολη.

Φωτογραφία από δελτίο Τύπου Hengas από τις εργασίες στη Μεγαλόπολη


3 Σχόλια

ο αγωγός πάει στην Μεγαλόπολη από Κόρινθο. ελπίζω να μην πληρώσουμε και νέο αγωγό να γυρνάει το αέριο πίσω. επίσης οι δρόμοι του open mall και τα πεζοδρόμια θα ξανασκαφτούν; οι δεν είναι κεντρικοί;

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΠΡΑΒΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ. ΟΜΩΣ ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΣΑΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ) ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ (ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΗ ΤΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ). ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.