Ο Κώτσιρας κρίνει τα μεταγραφικά του Αστέρα τον Ιανουάριο

Ο Κώτσιρας κρίνει τα μεταγραφικά του Αστέρα τον Ιανουάριο

Δεκέμβριος 14, 2020 - 11:20
0 σχόλια

Βρισκόμαστε ελάχιστα πριν ανοίξει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος με τις ομάδες να ετοιμάζουν τα πλάνα τους για να βγουν στην αγορά για πίθανά ψώνια για να καλύψουν κενά στα ρόστερ τους.

Στον Αστέρα Τρίπολης βάση των δεδομένων που υπάρχουν μέχρι τώρα η απόφαση είναι να μην προχωρήσουν σε καμία απολύτως προσθήκη στο ρόστερ μεσούσης της τρέχουσας αυτής αγωνιστικής σεζόν.

Οι άνθρωποι της αρκαδικής ΠΑΕ πιστευούν στο ρόστερ και θεωρούν ότι το έμψυχο δυναμικό είναι γεμάτο σε όλες τις γραμμές και πως διαθέτει ποιότητα και μια σειρά από επιλογές που μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Ωστόσο ρόλο στο πως θα εξελιχθεί αυτό και αν τελικά προχωρήσει ο Αστέρας Τρίπολης σε μεταγραφές θα παίξει και η υπόθεση του Γιάννη Κώτσιρα όπου εδώ και καιρό υπάρχει σενάριο που τον θέλει να είναι στην μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ.

Ο Μεγαλοπολίτης άσος αποτελεί τον πιο δημοφιλή ποδοσφαιριστή των κιτρινομπλέ και το όνομα του παίζει και απασχολεί όπως φαίνεται τις «μεγάλες» ομάδες της χώρας μας δεδομένου του καλοκαιρινού ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού, του Φθινοπωρινού της ΑΕΚ και τώρα σύμφωνα με δημοσιεύματα και φήμες του ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Κώτσιρας δεσμεύεται με συμβόλαιο και για να τα κάνει κάποιος δικό του θα πρέπει πρώτα να ικανοποιήσει οικονομικά τον Αστέρα Τρίπολης αν και εφόσον προκύψει κάτι μέσα στον Ιανουάριο.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.