Ο Γιοβάνοβιτς αποφασίζει για Μπουζούκη και ο Αστέρας περιμένει στην γωνία

Ο Γιοβάνοβιτς αποφασίζει για Μπουζούκη και ο Αστέρας περιμένει στην γωνία

Ιούνιος 22, 2021 - 22:34
0 σχόλια

Ο Γιάννης Μπουζούκης αναμένεται να πάρει την τελευταία του όπως προκύπτει από τα πράσινα ρεπορτάζ ευκαιρία του στον Παναθηναϊκό κατά την διάρκεια της  προετοιμασίας με τον Ιβάν Γιοβάνονιτς να είναι αυτός που θα κρίνει και θα αποφασίσει την για το μέλλον του νεαρού άσου.

Ο Αστέρας Τρίπολης σύμφωνα με πληροφορίες παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωση του Γιάννη Μπουζούκη έχοντας τον στην μεταγραφική του λίστα και ανάλογα με τις προθέσεις του Σέρβου τεχνικού του τριφυλλιού θα φανεί αν θα κινηθεί η όχι για την απόκτηση του.

Αν οι πράσινοι αποφασίσουν να κόψουν τον Γιάννη Μπουζούκη τότε ο Αστέρας Τρίπολης θα προσπαθήσει να τον κάνει δικό του καθώς μιας και υπάχρει ιδιαίτερα θετική άποψη στους ανθρώπους της αρκαδικής ομάδας για τον 23χρονό μέσο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Γιάννη Μπουζούκη ήθελε να φέρει στην Τρίπολη ο Σάββας Παντελίδης πριν από τρία χρόνια με νεαρό να μένει στον Παναθηναϊκό έπειτα από εισήγηση του Γιώργου Δώνη.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.