Ο εορτασμός των Θεοφανίων στο Παράλιο Άστρος (pics,vid)

Ο εορτασμός των Θεοφανίων στο Παράλιο Άστρος (pics,vid)

Ιανουάριος 06, 2020 - 15:29
1 σχόλια

Με λαμπρότητα εορτάστηκαν και φέτος τα Άγια Θεοφάνια στο Παράλιο Άστρος τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020.

Μετά τη θεία λειτουργία στον ναό του Αγίου Βασιλείου στο Νησί, ακολούθησε ο αγιασμός στην πλατεία του Παραλίου Άστρους, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Τεγέας κ.κ. Θεοκλήτου και συνοδεία της Φιλαρμονικής, στρατιωτικών αγημάτων, επισήμων και πλήθους κόσμου.

Έπειτα ο Επίσκοπος Τεγέας επιβιβάστηκε σε καραβάκι και τέλεσε τον αγιασμό των υδάτων, συνοδευόμενος από την πολιτική ηγεσία του τόπου.

Αρκετοί ήταν οι τολμηροί που βούτηξαν στα κρύα νερά του λιμανιού και προσπάθησαν να πιάσουν τον σταυρό για να πάρουν την ευλογία. Τον σταυρό έπιασε ο νεαρός Κωνσταντίνος Σούρσος ο οποίος έλαβε και την ευλογία από τον Επίσκοπο Τεγέας.

Παρόντες στον εορτασμό ήταν ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο  βουλευτής Αρκαδίας του Κινήματος Αλλαγής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γ. Καμπύλης, οι αντιδήμαρχοι κκ Γαρδικιώτης, Σαμαρτζής, Δημήτρης Κατσής, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης και νυν περιφερειακός σύμβουλος κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας,η πρόεδρος της ΔΕΥΑΒΚ Αναγνωστάκου Χριστίνα. Επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι κκ. Γκάβρος και Παπαγιαννόπουλος,Λυτρίβης   ο κ. Βεκιάρης, ο πρόεδρος της ΔΚ Παραλίου Άστρους κ. Ν. Κωνσταντίνου, η διευθύνουσα σύμβουλος στον ΕΟΠΠΕΠ κυρία Ιωάννα Λυτρίβη, ο δημοτικός σύμβουλος Τρίπολης κ. Δημήτρης Βόσνος και ο  πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Κατσίρης

Επίσης στον εορτασμό παραβρέθηκαν και μέλη της δημοτικής αρχής, αιρετοί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και από τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, καθώς και οι εκπρόσωποι των αστυνομικών, στρατιωτικών και πυροσβεστικών αρχών.

Αργότερα, ο ηλιόλουστος καιρός ευνόησε όλους όσοι θέλησαν να απολαύσουν μια βόλτα στο λιμάνι και να πιουν έναν καφέ ή ένα ουζάκι.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό στην σελίδα του AstrosNews στο Facebook

 

Κοινό ρεπορτάζ ArcadiaPortal - Astrosnews

Aκολουθεί βίντεο

Video: 

ArcadiaPortal.gr Θεοφάνια στο Παράλιο Άστρος


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Οι Περιφερειακοί σύμβουλοι προηγούνται των δημοτικών συμβούλων.........Οταν μάλιστα μέχρι χτες δημιουργούσαν τεράστια έργα στην περιοχή σας . Αλλά .....η αριστεία έχει άλλη έννοια για τους σύγχρονους Έλληνες .....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.