Ο Εορτασμός της Ημέρας των Ηνωμένων Εθνών στην Τρίπολη (pics,vid)

Ο Εορτασμός της Ημέρας των Ηνωμένων Εθνών στην Τρίπολη (pics,vid)

Οκτώβριος 24, 2021 - 14:02
2 σχόλια

Εκδηλώσεις στην Τρίπολη για την Παγκόσμια Ημέρα Ηνωμένων Εθνών πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 24 Οκτωβρίου.

Η ημέρα Ηνωμένων Εθνών είναι ένας διεθνής εορτασμός της επετείου της ίδρυσης των Ηνωμένων Εθνών, στις 24 Οκτωβρίου του 1945. Την άνοιξη εκείνου του έτους οι αντιπρόσωποι πενήντα εθνών συναντήθηκαν στο Σαν Φρανσίσκο για να βάλουν τις τελευταίες πινελιές στον χάρτη των Ηνωμένων Εθνών. Η ημερομηνία 24η Οκτωβρίου χαρακτηρίζει την ημέρα στην οποία λήφθηκε επίσημα ένας ικανοποιητικός αριθμός επικυρώσεων για να προωθήσει τα νέα Ηνωμένα Έθνη.

Ο εορτασμός της ημέρας των Ηνωμένων Εθνών προσφέρει μια ευκαιρία στο κοινό να εξοικειωθεί με τις δραστηριότητες των Η.Ε και να εξετάσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε μαζί ως παγκόσμιες κινήσεις σε έναν νέο αιώνα.

Στην Τρίπολη έγινε σημαιοστολισμός των καταστημάτων των Υπηρεσιών του Δημοσίου, της Περιφέρειας, του Δημοτικού καταστήματος και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. από ογδόης πρωινής μέχρι και της δύσης του ηλίου.

Στις  11:00 έγινε κατάθεση στεφάνου από τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστο Λαμπρόπουλο και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Eορτασμός για την ημέρα των Ηνωμένων Εθνών στην Τρίπολη


2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.