«Ο δήμαρχος Μεγαλόπολης αντί να διεκδικεί, εμφανίζεται σαν χειροκροτητής του Πρωθυπουργού!»

«Ο δήμαρχος Μεγαλόπολης αντί να διεκδικεί, εμφανίζεται σαν χειροκροτητής του Πρωθυπουργού!»

Ιούλιος 26, 2021 - 17:00
1 σχόλια

Με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Αρκαδία, περιμέναμε έστω την ύστατη ώρα , η Δημοτική αρχή να κινηθεί στην βάση των αποφάσεων του Δημοτικού συμβουλίου.

Να καλέσει έκτακτη διευρυμένη συνεδρίαση Δημοτικού συμβουλίου και τους μαζικούς φορείς του Δήμου, να συζητήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι και αποφασισμένοι , να διεκδικήσουμε έργα  - επενδύσεις – χρηματοδοτήσεις – θέσεις εργασίας !!! μόνο στο πληττόμενο λεκανοπέδιο Μεγαλόπολης για την μεταλιγνιτική εποχή.

Δυστυχώς ο κύριος Χριστογιαννόπουλος για μία ακόμα φορά έχει επιλέξει την κατά μόνας  πολιτική , με μυστικές συμφωνίες και πολιτικές δεσμεύσεις, με κυβερνητικούς παράγοντες , όπου έχει αποδεχθεί ως όμορους πληττόμενους Δήμους Τρίπολης , Γορτυνίας , Οιχαλίας .

Έτσι αντί να ζητάει ΜΟΝΟ Η ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ έχει εναρμονιστεί πλήρως με τις κυβερνητικές επιλογές και  υποστηρίζει το.. πρώτα η Μεγαλόπολη με 20 %  διακριτή διαφορά από τους άλλους δήμους.

Έτσι εξηγείτε και η παρουσία του στην ομιλία  του πρωθυπουργού στην Τρίπολη ως ένας απλός χειροκροτητής και ΟΧΙ ως εκπρόσωπος του δοκιμαζόμενου λαού της Μεγαλόπολης που θα έπρεπε να διεκδικεί το καλύτερο για τον τόπο του.

Καλούμε για τελευταία φορά τον κύριο  Χριστογιαννόπουλο να συνεργαστεί με το Δημοτικό συμβούλιο και τους φορείς , γιατί μας περιμένει τσουνάμι οικονομικού μαρασμού και ερημοποίηση της περιοχής μας .

Οι ψεύτικες υποσχέσεις , η μικροπολιτική ρουσφετιών, δεν οδηγούν πουθενά.

Ας αφήσει τον θρόνο της εξουσίας και τους εναγκαλισμούς με τους Κυβερνητικούς παράγοντες  και να δει την αγορά της Μεγαλόπολης  που βουλιάζει και την ανεργία να καλπάζει .

Γιατί στο τέλος θα αποβεί ο μοιραίος Δήμαρχος του Δήμου Μεγαλόπολης

 

«Νέα Αρχή», Κώστας Μιχόπουλος


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟ{ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ},ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.ΧΑΧΑΧΑ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.