Ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης αναζητά κατοικίες προς μίσθωση σε όλη την Ελλάδα

Ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης αναζητά κατοικίες προς μίσθωση σε όλη την Ελλάδα

Απρίλιος 02, 2020 - 17:37
148 σχόλια

Με το πρόγραμμα HELIOS μπορείς να νοικιάσεις το σπίτι σου σε αναγνωρισμένους πρόσφυγες, που θα λαμβάνουν επιδότηση ενοικίου από το πρόγραμμα.

O Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΔΟΜ) αναζητά διαμερίσματα και κατοικίες προς μίσθωση σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος HELIOS. Οι κατοικίες θα φιλοξενήσουν αποκλειστικά αναγνωρισμένους πρόσφυγες που έχουν πάρει άσυλο στην χώρα.

Τι είναι το πρόγραμμα HELIOS;

Το πρόγραμμα HELIOSείναι ένα πρόγραμμα που υποστηρίζει τους πρόσφυγες που έχουν πάρει άσυλο στην Ελλάδα, στην ομαλή ένταξή τους στην ελληνική κοινωνία. Το πρόγραμμα υλοποιείται από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης και τους εταίρους του, με την υποστήριξη της ελληνικής Κυβέρνησης και τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συγκεκριμένα, οι αναγνωρισμένοι πρόσφυγες που εγγράφονται στο πρόγραμμα λαμβάνουν:

  • Εξατομικευμένη υποστήριξη στην εύρεση κατοικίας και μηναία επιδότηση στέγασης με στόχο την αυτόνομη στέγαση τους σε διαμερίσματα με ενοικίαση απευθείας στο όνομά των ωφελούμενων.
  • Μαθήματα ελληνικών για να μπορούν να επικοινωνούν και να γνωρίσουν τον ελληνικό πολιτισμό.
  • Στήριξη της απασχόλησης μέσω συμβουλευτικής υποστήριξης για να μπορούν να βρουν σταθερή και νόμιμη εργασία.

Ποιες είναι οι προδιαγραφές των κατοικιών προς αναζήτηση;

Οι κατοικίες που ενοικιάζονται στο πλαίσιο του προγράμματος πρέπει να πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

  • Να είναι σε καλή κατάσταση και άμεσα διαθέσιμες.
  • Να προσφέρουν πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες και υποδομές (δομές υγείας, κοινωνικές υπηρεσίες, υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, τράπεζα/ΑΤΜ, σούπερ μάρκετ, στάση αστικής/υπεραστικής συγκοινωνίας).
  • Να διαθέτουν τα απαιτούμενα πιστοποιητικά προς ενοικίαση.

Ενδιαφέρομαι να συνεργαστώ. Πού μπορώ να μάθω περισσότερα;

Περισσότερεςπληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, μπορείς να βρεις στην ιστοσελίδα του ΔΟΜ και στη σελίδα του Οργανισμού στο Facebook.

Ειδήσεις: 

148 Σχόλια

Ποιος είναι πίσω από αυτόν τον οργανισμό (ΔΟΜ)?

Τα λαμόγια της αριστ€ρά$ και της παρακμής που βρήκαν νέα ιδεοληψία (ο κομμουνισμός μας άφησε χρόνους), οι φιλ€λ€δ€$ που βρήκαν φθηνό εργατικό δυναμικό και οι παγκοσμιοποιητές (επικυρίαρχοι) που εκτελούν το σχέδιο COUNDENHOVE-KALERGI εις βάρος των εθνών κρατών. ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ https://www.youtube.com/watch?v=xRaSZscv04M

Ξέχασες και τους Εθνικιστές που ευθύνονται για την πλειοψηφία των πολέμων που εξαιτίας τους δημιουργούνται οι πρόσφυγες.

@00:19 τα έχεις παίξει. Οι εθνικιστές κατηγορούνται από τον ΔΟΜ

Στη γραμμή Ερντογάν βαδίζεις βλέπω 00:19. Του φταίνε οι Έθνικιστές των άλλων χωρών.

Τους πολέμους τους κάνει ο Τραμπ και η Μέρκελ (που δεν είναι εθνικιστές αλλά δημοκράτες) και ο Τσίπρας τους βοήθησε με την παραχώρηση των βάσεων στην Ελλάδα. Άλλωστε στο παρεάκι αυτό, και στα κοκτέηλ στα πάρτυ της αμερικάνικης πρεσβείας δεν είδα ΠΟΤΕ κανέναν εθνικιστή. Αριστερούς και δημοκράτες είδα.

Βγάλτε επιτέλους τις παρωπίδες και την μάσκα του δημοκράτη και του αριστερού. Δείτε τον κίνδυνο που είναι στη χώρα μας. Σε λίγο θα είναι ΜΕΣΑ στα σπίτια μας.

Το περίεργο είναι ότι οι ΜΚΟ κατευθύνονται από πέραν του Ατλαντικού και υποστηρίζονται από τους Αριστερούς και Αριστερίζοντες........, ΚΛΕΙΣΤΕ Όλες τις ΜΚΟ για το καλό της Χώρας μας, όσο για τους Αριστερούς τι να πω........βοήθειά τους και περαστικά......να βγάλουν τις παρωπίδες που τους έχουν φορέσει οι ινστρούκτορες κ.λ.π. καθοδηγητές τους.........

Μην ανταριάζεστε μάγκες οι Φιρερίσκοι κάνουν πάλι επίδειξη βλακείας. Ο ΔΟΜ είναι του ΟΗΕ. Αλήθεια Τραμπάκο επαληθεύτηκε πως οι Γερμανοί νεοναζί έλεγαν πως θα κάνουν στα νησιά μας ότι μας έκαναν στα Καλάβρυτα ή είναι μούφα η πληροφορία αυτή;

Σύντροφε stoixo δεν θα μπορέσουν να κάνουν τίποτα οι μισάνθρωποι ναζιστες θα νιώσουν τι έτσι προλεταριακή βία ,θα τους γκρεμίσουμε όπως το σαθρό οικοδόμημα του καπιταλισμού και της πλουτοκρατίας ,θα τους εξολοθρεύσουμε όπως εξολόθρευσαν τα παιδιά του Ιωσηφ τον Τρότσκι στο Μεξικό .Και εσυ καπιταλιστή observer με την αντεπανάσταση που κανείς ,θα καταλήξεις στην τρουπα της ταταρνας .

Observer και STOIXOS ακόμα περιμένουμε να μας διαφωτίσετε για τις επαφές των κυβερνήσεων Σαμαρά-Βενιζέλου,Τσίπρα με τους νεοναζιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας και τον χουντικό Σίσυ της Αιγύπτου. https://www.newsbomb.gr/politikh/story/412250/syriza-oyragos-ton-exelixeon-i-stasi-tis-kyvernisis-stin-oykrania https://www.imerodromos.gr/i-aristera-xepl-yma-xeple-ni-ke-ton-nazismo/ https://emea.gr/epilogi-syntakton/556382/%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CE%BB-%CF%83%CE%AF%CF%83%CE%B9-%CE% Πάντως έχουν μία δικαιολογία...

12:44 έπεσε το έμβασμα από τον Soros και έπιασα αμέσως δουλειά. Που είχαμε μείνει; Α ναι! Εν μέσω Φιρερίσκων, Υμνητών του συνταγματάρχη μπανταβοδικτάτορα και των οφφδσοράκιδων πρωθυπουργών.

Γνωρίζει κανείς που μπορούμε να βρούμε ποιοί νοικιάζουν μέσω αυτών των δομών, αν δηλ. υπάρχει αναρτημένη κατάσταση με ονόματα και ποσά;

https://www.youtube.com/watch?v=vEc-mNyZWW4 Τραμπάκο καλή θέαση και τις ευχές μου στους εφοπλιστές .

Φασισμός Α.Ε. δες το Τραμπάκο. Για όλους υπάρχει ελπίδα.

O Τσίπρας και ο Βενιζελοσαμαράς πήγαν στην Ουκρανία για να δώσουν πολιτική αναγνώριση στην νεοναζιστική κυβέρνηση του Κιέβου κατόπιν εντολών Ομπάμα, Χίλαρι και Μέρκελ. Είχαν χρησιμοποιήσει τον Δεξιό Τομέα για να ρίξουν την νόμιμη φιλορωσική κυβέρνηση Γιανουκοβιτς με τις οδηγίες πρακτόρων μισθοφόρων της CIA.https://slpress.gr/diethni/i-krymmeni-alitheia-kai-i-ftini-axioprepeia-tis-oykranias/ Ο καπιταλισμός δούλευε στη ελεύθερη οικονομία της Ουκρανίας και πριν γίνει η ''πορτοκαλί επανάσταση'' άρα δεν είναι αυτός που την έκανε. Η Αμερική και η ΕΕ τήν έκανε. ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ Η ΣΤΟΛΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑ

Καλωσόρισες στον καπιταλισμό σου Τραμπάκο. Ο καπιταλισμός γέμισε πολέμους, εμφυλίους, δικτατορίες σε όλη τη Γη. Ο καπιταλισμός έφερε εκατομμύρια νεκρούς & πολλή περισσότερα εκατομμύρια πρόσφυγές. Που ήσουνα εσύ όταν ξεκίνησε ο πόλεμος στο Ιράκ το Αφγανιστάν, τη Σερβίας, τους εμφυλίους της Αφρικής, τις δικτατορίες σε όλον τον Πλανήτη; Ο καπιταλισμός όπως τον περιγράφεις έκανε ότι έκανε & στην Ουκρανία. Ο καπιταλισμός & η CIA έφεραν τον Δικτάτορα Παπαδόπουλο στην Ελλάδα & την εθνική προδοσία της Κύπρου. Ο ίδιος καπιταλισμός δολοφονούσε στα δεκεμβριανά & ξεκίνησε τον δικό μας εμφύλιο.

Ο ίδιος καπιταλισμός έφερε τη κατοχή & την μικρασιάτικη καταστροφή. Ο καπιταλισμός έφερε τα μνημόνια στην χώρα μας και την εξαθλίωση σε χιλιάδες συμπατριώτες μας. Εσύ που ήσουν όταν οι Έλληνες διαδήλωναν έξω από τη βουλή; Και μετά μιλάτε για Αμερικανοτσολιάδες! Ετοιμάσου τώρα να ανακαλύψεις την κλιματική κρίση με τους νέους πολέμους και ένα ακόμα πιο σοβαρό προσφυγικό πρόβλημα, προσφορά του καπιταλισμού και της πολεμικής βιομηχανίας Αμερικής και Ευρώπης.

STOIXOS is suffering from permanent mouth diarrhea... Αναρωτιέμαι εάν πληκτρολογείς τα σχόλια ή έχεις κάποιο script που συρράπτει τα σχόλια.

Οι υπεύθυνοι τηρούν την καραντίνα απέναντι στην συλλογικότητα STOIXOS και τις μιαρές απόψεις της. Ανεύθυνοι και δοκησίσοφοι νομίζουν ότι συζητούν ενώ δίνουν χώρο στην εξάπλωση.

Σήμερα υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια που ίσως παίξει καταλυτικό ρολό στις πολίτικες εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο σε μεγάλα & μικρά καπιταλιστικά κέντρα. Ο Covid19 & οι συνέπειες του στην παγκόσμια οικονομία. Η κατάρρευση & οι χρεοκοπίες του 2007-2010 του παγκοσμίου καπιταλισμού έγιναν σε σχετικά ελεγχόμενο πλαίσιο για τους μεγάλους παίχτες της παγκόσμια οικονομίας.

Σήμερα όμως ο Covid19 (και οι συνέπειες του) εξαπλώνετε με ρυθμό ημέρων & όχι ετών όπως ήταν η κατάρρευση της προηγούμενης δεκαετίας. Εξάλλου τα δομικά προβλήματα του χρηματιστηριακού καπιταλισμού ποτέ δεν λύθηκαν. Απλά κουκουλώθηκαν. Τώρα βγαίνουν ξανά στην επιφάνεια με απρόσμενες συνέπειες. Δυστυχώς η μόνη αντίδραση των μεγάλων καπιταλιστικών κέντρων σήμερα είναι η δημιουργία πολέμων έτσι ώστε να μπορέσουν να επιστρέψουν στην κερδοφορία μέσω των πωλήσεων που θα επιτύχει η πολεμική τους βιομηχανίας. Σου θυμίζει τίποτα αυτό;

Φιλελεδες ραντιστείτε με αγιασμό για να σωθείτε από Covid18 & την Αριστερά του Σατανά και των Εβραίων. Έρχονται κομουνιστές και λαθρομετανάστες, θα σας πάρουν τα σπίτια και θα διαβάλουν τις γυναίκες και τις κόρες σας. Ο Μητσοτάκης πάντως 3 στα 3! Βόρεια Μακεδονία, μεταναστευτικό και οικονομία! Μακάρι να βγάλει τετραετία…. Θα ξεβρομίσει ο τόπος!

Προπαγανδίζουν τον ΕΝΟΠΛΟ ερχομό τους οι ''ευπαθείς'' και οι αναρχικοί συνεργάτες τους στους οποίους είσαι αλληλέγγυος $ΤΟΙΧΕ. Τι έχεις να πεις για την ένοπλη βία της αριστεροαναρχίας; https://www.defence-point.gr/news/quot-opla-toys-metanastes-quot-zita-quot-iranos-anarchikos-prosfygas-quot-etoimazetai-kati

Κάπου χάθηκε το σχόλιο μου αυτό. Τα καπιταλιστικά κέντρα προετοιμάστηκαν σωστά ώστε & τη δική τους χρεοκοπία να φορτώσουν στους πολίτες & τον εκφασισμό των πολιτών να επιτύχουν, ξέροντας πως τα μέτρα & τα χρέη που θα συνθλίψουν τους πολίτες, θα φέρουν την αντίδρασή τους & την στροφή τους όπως είναι φυσικό προς την Αριστερά. https://info-war.gr/ta-mayra-amerikanika-lefta-piso-apo/ Σχεδίασαν και έστρεψαν με αρκετή επιτυχία τους πολίτες στην ακροδεξιά με εργαλείο τους τα ΜΜΕ.

Ο Πατριώτης Τραμπάκο δεν είναι αυτός που φοβάται αόπλους&γυναικόπαιδα,. Ο Λεωνίδας πολέμησε στρατιώτες όχι ανθρώπους&γυναικόπαιδα σε απόγνωση. Πατριώτης δεν είναι ούτε αυτός που στη καλύτερη αγνοεί την ιστορία & στη χειρότερη την ερμηνεύει μέσα από Εθνικιστικό-Ναζιστικό-Φασιστικούς παραμορφωτικούς φακούς για να κάνει πλάτες σε ΣΕΒ, εφοπλιστές & Τραπεζίτες. Ούτε είναι αυτός που τα παίρνει από την αμερικανική ακροδεξιά ελίτ. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το πρώτο θέμα δεν έχει γράψει για πολλοστή φορά επικίνδυνες μπούρδες; & σωστό να είναι πάντως ποιος μπορεί να είναι αλληλέγγυος σε κάτι τέτοιο;

Θυμίζω ότι η ταυτόχρονη έκθεση σε περιβάλλον και εποχικής γρίπης ενώ σέρνεται και κορωνοιός (μαύροι με κόκκινους φασίστες) μπορεί να γεννήσει τερατώδη παραλλαγή τους!

Δικά σας είναι τα ΜΜΕ και οι εφημερίδες. Στην δούλεψη των διεθνιστών και του κεφαλαίου. Μιλάτε για πλάτες στις Τράπεζες από τους πατριώτες εσείς, που υλοποιήσατε το ''κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη''; Ντροπή ρε σύντροφε του Τζανακόπουλου: https://www.defence-point.gr/news/quot-ellines-foniades-ton-laon-quot-afoy-einai-perifanos-o-quot-tzanako-quot-ti-na-poyme Ο Έλληνας δεν ξεχνάει ότι αριστερός υπέγραψε να του πάρουν το σπίτι τα funds και η παράταξη του να τρώει χαβιάρι. http://sxolianews.blogspot.com/2016/01/blog-post_41.html

Είναι καλό ότι έχεις διάθεση για κουβέντα έστω και αν έχεις κάνει τόσα και τόσα γαργάρα (υπάρχουν και σοβαροί που τα βλέπουν αυτά). Όλοι οι χρυσαυγήτες έχετε ένα χαρακτηριστικό. Θα το καταλάβεις μέσα από τη συζήτηση μας. Να υπενθυμίσω πως ήδη πριν της άνοδο του στην εξουσία εκτιμούσα πως ο ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε πιθανότητα να μετατραπεί σε ένα νέο ΠΑΣΟΚ, σε ένα νέο Μνημονιακό κόμμα. Επίσης έχω πάρα πολλά να σούρω για τα τραγικά που έχει κάνει και η ηγεσία του ΚΚΕ. Αυτά για να καταλαβαινόμαστε.

Εγώ σου φέρνω διεθνείς έρευνες από έγκυρους δημοσιογράφους- ερευνητές και εσύ μου φέρνεις (πιθανότατα κάποια από αυτά να είναι αμεριανοχρηματοδοτούμενα) site επιπέδου Θέμου, Χίου, Μαυρίκου και στρατόκαυλων;! Τίποτα δεν σε προβληματίζει; Γαργάρα και αυτά; https://info-war.gr/oi-amerikanoi-ekatommyrioychoi-poy-fyteyoyn-fake-news-se-eyropaika-mme/ ή αυτά; artinews.gr/αμερικανοί-δισεκατομμυριούχοι-χρηματοδοτούν-την-ακροδεξιά-στην-ευρώπη.html ή αυτά; https://info-war.gr/venezoyela-ereyna-gia-tin-amerikanik/

Πάμε παρακάτω. Μη τα μπερδεύεις, οι Εθνικιστές στηρίζονται από το κεφάλαιο γιατί έτσι καλλιεργούνται οι πόλεμοι, βλέπε από την Ελληνική ιστορία την μικρασιατική καταστροφή. Ο ρόλος των Εθνικιστών είναι να διατηρήσουν την ισχύ του και την κερδοφορία του κεφαλαίου. Γι’ αυτό και τους χρηματοδοτούν οι Αμερικανοί Ακροδεξιοί έμποροί όπλων. Οι διεθνιστές είναι κατά των πολέμων, του ρατσισμού, δεν μισούν τους ανθρώπους, εχθρός είναι ο κροίσος όχι ο εξαθλιωμένος.

Τώρα αν η ηγεσία των Εθνικιστών, ακροδεξιών, νεοναζί, φασιστών έχει αντιγράψει ένα μεγάλο μέρος των συνθημάτων και των θέσεων της Αριστερά για τους λαϊκίστικους λόγους της, αυτό πρέπει να προβληματίσει πρώτα και κύρια εσάς τους υποστηρικτές - απολογητές της, τους δήθεν πατριώτες, τους δήθεν πολέμιους των Αμερικάνων και του Κεφαλαίου. Η Ιστορία όσο και να θέλετε να κάνετε το άσπρο μαύρο δεν μπορεί στο τέλος να την διαγράψετε.

Πάμε λοιπόν σε μια ερώτηση για δεις πως κουμπώνουν όλα αυτά. Στο τέλος αν δεν τα κάνεις γαργάρα ή με ελαφρά πηδηματάκια θα μάθουμε ακόμα περισσότερα για τις φασιστικές παρωπίδες σας. Και αφού έχετε ένα μόνιμο κόλλημα & μια περίεργη άποψη του τι είναι πατριώτης, αυτό το βλέπουμε χαρακτηριστικά στο πρόσωπο του Δικτάτορα Παπαδοπούλου ενός δηλαδή πράκτορα της CIA, θα σε ρωτήσω για σύγχρονους προδότες και πατριώτες. Οι Αριστεροί που διαδήλωναν κατά των Μνημονίων έξω από την Βουλή ή στις πλατείες της χώρας, τη περίοδο 2010-11-12 και ήταν πατριώτες ή προδότες;

Αφήστε τον να παραληρεί. Εξάλλου στο καθεστώς που τον εκφράζει μια μόνιμη καραντίνα ζούσαν οι τυχεροί και όποτε μπορούσαν αυτομολούσαν στη Δύση. Μέσω του portal και του "διαλόγου" που εκλιπαρεί όταν δεν τον στήνει ο ίδιος και η παρέα του, βρίσκει μια χαραμάδα να διαδώσει την αλήθεια του.

Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΛΠ

@14:43 https://www.youtube.com/watch?v=OYYm0neMRNY

Κοντά στα προβλήματα μας έχουμε και κάτι γραφικά γιουσουφάκια συντρόφους του $TOIXOY https://www.defence-point.gr/news/anoihte-synora-metanastes-peraste-oti-leei-i-propaganda-toy-tagip

Όλα εξηγούνται στο αυτό το συμπάν, απλά όλα χρειάζονται διερεύνησή. Εγώ σας προκαλώ και εσείς τα χάσατε στην πρώτη ερώτηση. Σας προκαλώ Αμερικανοδουλικά! Σας προκαλώ και σας λέω πως οι "απόψεις" και τα "επιχειρήματα" σας είναι ένα μάτσο ηλιθιότητες και φασιστοδεισιδαιμονίες. Εγκληματικός σκοταδισμός και συντηρητισμός. Γι’ αυτό και κωλώνετε στα πιο απλά. Μια απλή ερώτηση σας έθεσα και τα χάσατε. Σας προκαλώ είναι η σωστή λέξη ψευτοπατριώτες της συμφοράς! Μπορείτε να απαντήσετε;

Τραγουδάκι! https://www.youtube.com/watch?v=I-hzF0xGdHw

Σου απαντήσαμε αμερικανοτσολιά. Οι αριστεροί υποκρίνονται παριστάνοντας τους πατριώτες. Φάνηκε ξεκάθαρα γιατί αποδείχθηκε στην πράξη ότι είχαν μυστική αμερικανογερμανική αντζέντα με ανταμοιβή χοντρές καταθέσεις στις ξένες τράπεζες και ακίνητα. Σου θυμίζω το 3ο Μνημόνιο, το ξεπούλημα της Μακεδονίας, το κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη κλπ. Έτσι είναι η αλήθεια και σε εκνευρίζει γιατί δεν έχεις που να κρυφτείς. Τράβα στην τρύπα σου βρυκόλακα.

ΣΤΟΚΕ - Μια απλή ερώτηση: Το όνομα Ελένη Παπαδάκη σου λέει τίποτα; Ξέρεις, εκείνη που δολοφόνησαν οι εγκληματίες ιδεολογικοί σου μέντορες.

$ουσλώφ προστρέξανε και οι σφουγκοκωλάριοι Φιλελέδες προς βοήθεια σου! Ποιος τη χάρι σου! Ως επίγονος και απολογητής των Χιτών- Ταγματασφαλιτών -Παπαδόπουλων και Μιχαλολιάκων που είσαι η ιστορία σε έχει διαψεύσει και συνεχίζει να σε διαψεύδει Αμερικανοδουλικό τραγικέ εμποροπατριώτη! Γαργάρα κατά συρροή κάνεις τον αμερικανοακροδεξιό χρηματισμό σας! Ένα link για τις χοντρές καταθέσεις και τα ακίνητα των αριστερών έχουμε ή και αυτό θα είναι μια κλασική σου πατάτα;

Κάνεις και τον χαζό! Σου έχω εξήγηση πως ποτέ μου δεν ήμουν ΣΥΡΙΖΑ και μου μιλάς για το 3ο μνημόνιο. Και σε ξαναρωτάω για να καταλάβουμε όλοι πόσο δηθενπατριώτες είσαστε: Οι Αριστεροί που διαδήλωναν κατά των Μνημονίων έξω από την Βουλή ή στις πλατείες της χώρας, τη περίοδο 2010-11-12 και ήταν πατριώτες ή προδότες;

Σφουγκοκωλάριε δεν ξέρω αν ήταν όντως ερωμένη του Ράλλη και ενός Ναζί αξιωματικού όπως την κατηγορούσαν αλλά και έτσι να ήταν ο θάνατος της ήταν δολοφονία! Το ΚΚΕ τότε έκανε το αυτονόητο για τα δεδομένα της εποχής, εκτελώντας τους δολοφόνους της, δημόσια στην Πλατεία Κολιάτσου, σε αντίθεση με τους δολοφόνους των χιλιάδων πατριωτών που πολεμήσαν τους Ναζί και τους συνεργάτες τους που μετρά τον πόλεμο τους δώσατε τα ηνία της χώρα κάνοντας τους βουλευτές, διευθυντές, βιομήχανους κ.λ.π.

Μπορεί να πέσεις από τα σύννεφα ανιστόρητε αλλά πρέπει να μάθεις και εσύ επιτέλους πως για κάθε ένα όνομα που πιθανόν να φέρεις σαν της Παπαδάκου, υπάρχουν χιλιάδες που δολοφονήθηκαν από δεξιούς – ακροδεξιούς – φασίστες - ναζί “για τ’ αφέντη το φαΐ “που λέει και το τραγούδι. Θέλεις να το ξεκινήσουμε; Δεληγιάννης Στέφανος, Εξαρχέας Αντώνης, Ζυγούρης Γεώργιος, Μαυροειδής Φώτιος, Μαρούς Κων/νος, Πανούσης Γιάννης, Σουμπλής Θανάσης, Σταυρόπουλος Νικόλαος, Τσεμπέρης Κώστας, Φωκάς Μαρίνος.

$ουσλώφ από όσο γνωρίζω μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστερά διώκονται για τον αγώνα τους κατά των πλειστηριασμών, όπως του ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΛΑΕ (προσωπικά ο Λαφαζάνης) κ.λ.π. Τι αυτογελιοποιήσε γράφοντας λοιπόν: για κανένα σπίτι σε χέρια ιδιοκτήτη; Μπα και ο Μιχαλολιάκος, ο Κασιδιάρης κ.λ.π διώκονται πέρα από την σύσταση εγκληματικής οργάνωσής και για τον αγών τους κατά των πλειστηριασμών Αμερικανοδουλικάκο;

Σελίδες