Ο Αστέρας είναι έτοιμος να γυρίσει σελίδα

Ο Αστέρας είναι έτοιμος να γυρίσει σελίδα

Μάιος 14, 2022 - 14:46
10 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης σε λίγες ώρες ολοκληρώνει και την τελευταία αγωνιστική του υποχρέωση για τα play off και την σεζόν αυτή και βάζει πλώρη κατευθείαν για την επόμενη μέρα που αναμένεται να φέρει αλλαγές.

Όπως όλα δείχνουν ο Μίλαν Ράσταβατς έπειτα από τον Νοέμβριο του 2019 θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της αρκαδικής ομάδα με προορισμό (εκτός απροόπτου) την χώρα του και την Βοιβοντίνα με τον Ηρακλή Μεταξά να μοιάζει ως ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του Σέρβου.

Οι κιτρινομπλέ είναι διατεθειμένοι να σπάσουν την ρήτρα του 54χρονού τεχνικού και να καταβάλουν ένα ποσό πέριξ των 90 χιλιάδων ευρώ στον ΠΑΣ Γιάννινα και όλα δείχνουν πως η επόμενη μέρα θα έχει το ονοματεπώνυμο του Ηρακλή Μεταξά.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τον Μίλαν Ράσταβατς ότι είναι προπονητής επιπέδου και ότι η δουλειά που έχει κάνει μέχρι στιγμής στον Αστέρα Τρίπολης είναι εξαιρετική ωστόσο όλα έχουν ένα τέλος και η αρκαδική ομάδα είναι έτοιμη να αλλάξει σελίδα.

Η πιθανή όπως είναι τα πράγματα αυτή την στιγμή έλευση στην Τρίπολη του Ηρακλή Μεταξά σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα, μια καινούρια φιλοσοφία και ένα νέο πλάνο πάνω στο οποίο ο Αστέρας Τρίπολης θα χτιστεί με όνειρα, φιλοδοξίες και προσδοκίες για ακόμα καλύτερα πράγματα στο προσεχές μέλλον.

Η επιλογή του Ηρακλή Μεταξά και η πρόθεση των ανθρώπων της κιτρινομπλέ ΠΑΕ να του δώσουν τα ηνία δεν έχει να κάνει μόνο με την εφετινή του σεζόν που ομολογουμένως είναι πολύ καλή με τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και με το συνολικό του πρότζεκτ που μοιάζει να κολλάει με αυτό του Αστέρα Τρίπολης έχοντας ο ίδιος εμπειρία από ακαδημίες, από τρόπο εξέλιξης νέων ποδοσφαιριστών και από την προώθηση και την δουλειά ενός πιο παραγωγικού μοντέλου ομάδας.

Ταυτόχρονα ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει το καλοκαίρι αυτό και το μεταγραφικό πεδίο μέσα από το οποίο μένει να δούμε πως θα συμπληρωθεί το παζλ του ρόστερ (ήδη ο Φακούντο Μπερτόλιο είναι κοντά στην επιστροφή) αλλά και τι θα γίνει με προτάσεις που θα έρθουν για βασικά γρανάζια της κιτρινομπλέ ποδοσφαιρικής μηχανής.

Το δεδομένο που φαίνεται να βγαίνει από όλα αυτά είναι πως ο Αστέρας Τρίπολης είναι έτοιμος να κάνει μια καινούρια αρχή και να αλλάξει σελίδα θέτοντας εκ νέου ψηλά τον πήχη όπως δηλαδή του αρμόζει.

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

Αυτός θα θέλει τους Γερμανούς του ( Σνάιντερ, Γκαρντάφσκι, κ.α. ) εμείς Λατιν....βλέπω το Δεκέμβρη να έρχεται κάποιος που να μη ζητάει...και να ακούει....

Φτιάξτε επιτέλους την μεγάλη κερκίδα σκεπαστή. Βάλτε διαρκείας 100 ευρώ για τους μεγάλους και 20 για τους μικρούς. Το γήπεδο πρέπει να γεμίσει πάλι για να γίνει φρούριο. Ελάχιστοι θα περνάνε από το γήπεδο μας.. Πρέπει να φτιάξετε την σκεπαστή τώρα, δεν πάει άλλο αυτό το χάλι.

Αλλάξτε όχι σελίδα αλλά πλευρό δε σας θέλει κανένας πλέον στην ΑΡΚΑΔΊΑ

Στου Θωμά το μαγαζί θα τη βρούμε όλοι μαζί, μα στο νόημα να να'μπεις θα σου εξηγήσει ο Μπάμπης

Παραγκολογε με τα μαράζι θα πας! Σε γλεντάει χροοοονιαααα τώρα ο Μπορο και ξέρεις εσυ πως αλλά δεν χωνεύεται ρε γαμωτο!!!!!! Σχολίαζε όμως καλά το πας!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.