Ο αποκριάτικος χορός του Συνδέσμου Συνταξιούχων ΔΕΗ Μεγαλόπολης (pics)

Ο αποκριάτικος χορός του Συνδέσμου Συνταξιούχων ΔΕΗ Μεγαλόπολης (pics)

Φεβρουάριος 28, 2020 - 15:10
0 σχόλια

Το  Σάββατο 22/2/20  πραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος χορός του  Συνδέσμου μας στο κέντρο  "ΑΣΤΟΡΙΑ". Πολυπληθής  εκδήλωση με πολύ κέφι & χορό που κράτησε μέχρι  τις πρωινές ώρες.

 Συμμετείχε ο χορευτικός Όμιλος Μεγαλόπολης παρουσιάζοντας πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς. Την ευθύνη της  διασκέδασης  ανέλαβε το μουσικό σχήμα "Τα Παιδιά της Μεγαλόπολης"
με τον Θοδωρή Προύτζο  στο λαϊκό  πρόγραμμα, τη  Γιώτα Κόκκορη & το Γιώργο Τσακανίκα στο Δημοτικό με  κλαρίνο το Σωτήρη Καννελάκη. Από τους προσκεκλημένους του Συνδέσμου, παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος κ. Χριστογιαννόπουλος & ο πρόεδρος του Εμποροβιοτεχνικού συλλόγου  Μεγαλόπολης  κ. Νίκος  Αντώνακας.

Άρτια η οργάνωση με εξαίρεση, λόγω χορού, την 20σάλεπτη  καθυστέρηση  της κλήρωσης των δώρων της λαχειοφόρου, στη διάρκεια της οποίας, σύμφωνα με  απόφαση του Δ.Σ. του Συνδέσμου, δίνεται η ευκαιρία & η δυνατότητα στους προσκεκλημένους  να απευθύνουν χαιρετισμό (τηρουμένου του πρωτοκόλλου για την προτεραιότητα).

Οι Συνταξιούχοι  ξέρουν να σέβονται & να τιμούν τους, επίσημους  & τους απλούς, προσκεκλημένους τους, που τους τιμούν & τους σέβονται.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου  ευχαριστεί θερμά για την παρουσία τους: τους προσκεκλημένους, τους καταστηματάρχες της πόλης για την προσφορά δώρων & υπηρεσιών, τους συνάδελφους συνταξιούχους, τους φίλους του συλλόγου, τους μουσικούς & τραγουδιστές για την όμορφη βραδιά που μας χάρισαν & όλους όσους βοήθησαν στην οργάνωση της εκδήλωσης.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ  ΜΕ  ΥΓΕΙΑ
ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ  ΚΑΙ  ΚΑΛΗ  ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ     
 
 

 

 

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.