Νίκας για Καμπόσο: Ο διαγραμμένος από τη ΝΔ σπέρνει ζιζάνια - Δεν έχω μαλώσει με κανέναν (vid)

Νίκας για Καμπόσο: Ο διαγραμμένος από τη ΝΔ σπέρνει ζιζάνια - Δεν έχω μαλώσει με κανέναν (vid)

Ιανουάριος 14, 2021 - 14:30
3 σχόλια

Φανερά ενοχλημένος από τις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου της ΠΕΔ Δ. Καμπόσου δήλωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Ο κ. Καμπόσος να υπενθυμίσουμε χθες δήλωσε ότι ο κ. Νίκας είναι μαλωμένος με στελέχη της κυβέρνησης που τον ευεργέτησαν στο παρελθόν.

Ο κ. Νίκας στάθηκε απέναντι στον «συκοφάντη» και υβριστή» όπως χαρακτήρισε κ. Καμπόσο και δήλωσε ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι μαλωμένος με Αντώνη Σαμαρά, Κώστα Βλάση και κ. Κολλιόπουλο.

Αναγνωρίζω ότι ο πρώην πρόεδρος της Νέα Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς με στήριξε και του το αναγνωρίζω. Οι κύριοι Βλάσης και Κολλιόπουλκος κουράστηκαν και έκαναν αγώνα και τους το αναγνωρίζω, δήλωσε.

Δεν έχω τίποτα να πω για τον συκοφάντη κ. Καμπόσο που τον έχουν πετάξει έξω , τον έχουν διαγράψει από την οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας και τώρα τι θέλει να σπείρει ζιζάνια, δεν του το επιτρέπω

Ακολουθεί βίντεο

Video: 

ArcadiaPortal.gr Δηλώσεις Νίκα για Καμπόσο και ΝΔ


3 Σχόλια

για το φυσικό αέριο δεν τσακώθηκες; για το στρατόπεδο στην Καλαμάτα δεν τσακώθηκες; για τις πλημμύρες δεν άφησες αιχμές; για το ότι στήριξε Τατούλη δεν άφησες αιχμές; για το ότι δεν τον είχες ανάγκη προεκλογικά το Σαμαρά, δεν το υπονόησες;

Πεμ. 16:37 Για να έρθει ο επόμενος και να τακτοποιήσει τα παιδιά του και όλο του το σόι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.