Νίκας για διαχείριση απορριμμάτων: Χωρίς τη συνηγορία του Δημάρχου Κ. Τζιούμη, τα πράγματα εδώ θα ήταν εξόχως δύσκολα

Νίκας για διαχείριση απορριμμάτων: Χωρίς τη συνηγορία του Δημάρχου Κ. Τζιούμη, τα πράγματα εδώ θα ήταν εξόχως δύσκολα

Μάρτιος 23, 2023 - 18:08
0 σχόλια

Στο πλαίσιο της χθεσινής συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου και με αφορμή τη συζήτηση για τη διαχείριση των απορριμμάτων, ο Περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Νίκας, ανέφερε -–μεταξύ άλλων- τα εξής:

«Θέλω να μιλήσω για τον Δήμο Τρίπολης. Χωρίς τη συνηγορία του συγκεκριμένου Δημάρχου κ. Κώστα Τζιούμη, τα πράγματα εδώ θα ήταν εξόχως δύσκολα. Όχι μόνο πραγματοποιήθηκε η πρόσβαση στη μονάδα, έδωσε το νερό και όλα τα σχετικά, αλλά δεν είχαμε σε καμία περίπτωση ακραίες αντιδράσεις, όσον αφορά την εξυπηρέτηση δήμων με τεράστια προβλήματα.

Τι σημαίνει αυτό, θα σας πω εγώ που τα έχω υποστεί. Το ότι δεν είχαμε προβλήματα στη Σπάρτη, στην Ελαφόνησο, στη Δυτική Μάνη, αυτό οφείλεται και στο γεγονός ότι υπήρξε μια δημιουργική συνεννόηση με τον Δήμο Τρίπολης. Κι αυτό πρέπει να το έχουν υπόψιν τους όλοι οι δήμοι».

Video: 

Arcadiaportal.gr Νίκας για Τζιούμη στο ΠεΣυ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.