Νίκας: Δεν είπα ότι είμαι κατά των πανηγυριών, αλλά να μην τα πληρώνει ο φορολογούμενος

Νίκας: Δεν είπα ότι είμαι κατά των πανηγυριών, αλλά να μην τα πληρώνει ο φορολογούμενος

Ιούλιος 27, 2021 - 20:43
18 σχόλια

Διευκρινίσεις θέλησε να δώσει στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας για τα όσα ειπώθηκαν την προηγούμενη ημέρα για τα πανηγύρια.

Ο περιφερειάρχης τόνισε:

«Εγώ δεν είπα ότι είμαι κατά των πανηγυριών, είμαι κατά των πανηγυριών που πληρώνει ο φορολογούμενος, και εμείς από χωριά είμαστε, σε πανηγύρια μεγαλώσαμε, χορεύουμε. Όταν μιλάς για πολιτισμό πρέπει να τον διακρίνεις από την ψυχαγωγία. Με  250.000 ευρώ στην Αρκαδία και 350.000 ευρώ στην Αργολίδα  όλα αυτά είναι έξω από κάθε λογική.»

Ειδήσεις: 

18 Σχόλια

Πρεπει καποτε να σταματησει αυτο το χαλι να πεταμε τα λεφτα στα πανηγυρια οταν εχουμε αλλες αναγκες στα χωρια μας.Τουλαχιστον με λιγοτερα χρηματα δοξα το θεο εχουμε καλιτεχνες ντοπιους να κανουμε εκδηλωσεις ποιο οικονομικες!

Για την πλειοψηφία των ανθρώπων τα πανηγύρια, οι εκδηλώσεις και οι χοροί είναι ψυχαγωγία. Εδώ διαθέτετε εκατομμύρια για προαύλια εκκλησιών και χίλια δυο άλλα, τις μερικές χιλιάδες για την ψυχαγωγία του χειμαζόμενου από φτώχεια, αρρώστιες, πανδημίες κόσμου λογαριάζετε. Θα ανταμειφθείτε όταν θα έρθει η ώρα με αυτό που σας αξίζει.

Τι είναι αυτά που λέει ο άνθρωπος ;Τα πανηγύρια τα διοργανώνουν οι σύλλογοι των χωριών !Τι είναι αυτά που λέει ;Θα μας τρελάνει ;

Ποια ελληνικη παραδοση βρε γιδια.Μια φορα ειπε κατι σωστο ο μπαρμπα Νικας και πεσαμε να τον φαμε.Τα λεφτα να δωθουν να γινει κανα εργο της προκοπης.

Βεβαια ο μπαρμπα Νικας δεν ειχε θεμα να δωσει 21000 και κατι ψηλα για την πρωθυπουργαρα μας...

ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙ !!!!! ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ !!! ΑΡΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΝΟΜΗΣΑΜΕ !! ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.

Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΠΑΓΓΟΣ ΠΟΥ Η ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ...ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ

Σωστά μιλάει ο Νικάς. Τι σχέση έχουν τα σημερινά πανηγύρια με την παράδοση? Καμία. Το κιτς σε υπέρτατο βαθμό. Μόνο οι σύλλογοι βγάζουν χρήμα και κάποιες ορχήστρες της συμφοράς. Γιατί πρέπει να τα πληρώσει ο Έλληνας φορολογούμενος όλα αυτά?

Η πρώτη φορά που συμφωνούμε με το Νίκα... Γιατί να μοιράζουν 2-3-5000 για γουρουνοπούλες και να προσπαθούν να μαζέψουν ψηφαλάκια από τους συλλόγους;

Ο Βαγγέλης ως καθ'ύλην αρμόδιος δεν απάντησε. Αλέκτωρ φωνέσαι!

Βέβαια τώρα εσείς οι δεξιοί που τόσα χρόνια από τους πανηγυριωτες βγαίνατε κυβέρνηση, ψωμί κι ελιά και Κωτσο βασηλια, όλοι οι βλάχοι σας ψηφίζουν και καλά ως πατριώτες. Τώρα όμως αγανακτησατε και βγάλατε τον πραγματικό σας εαυτό. Εσείς μόνο όπερα καθήμενοι και νεροβραστοι, δεν αντέχετε άλλο εμάς τους κοινούς θνητούς. Το θέμα είναι πως συνεχίζουν και σας ψηφίζουν αυτοί που όταν τους κάνετε χειραψία πλένετε το χέρι σας μετά μια ώρα με μπεταντιν

Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 20000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΜΠΑΡΟΥΤΗ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 2018..ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ...ΛΟΥΗΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΦΩΡΑΚΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ..ΚΑΤΗΓΟΥΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΑΚΗΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.