Νίκας: «Άβατο» τα νοσοκομεία για τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης

Νίκας: «Άβατο» τα νοσοκομεία για τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης

Ιούνιος 14, 2021 - 16:42
3 σχόλια

Τα παράπονά του εξέφρασε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας κατά τη συνεδρίαση του ΠεΣυ τη Δευτέρα 14 Ιουνίου, με αφορμή επερώτηση για την κατάσταση της Υγείας στην περιφέρεια, δηλαδή την κατάσταση των δομών της.

Ο κ. Νίκας είπε ότι αυτή δεν είναι ούτε καλή ούτε κακή, αλλά κάπου στη μέση. Και, μετά την τοποθέτησή του αυτή, αλλά και τις αναφορές του σε κινήσεις που κάνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου ώστε να χρηματοδοτούνται τα νοσοκομεία, επεσήμανε ότι «δεν είναι δυνατόν οι άνθρωποι που χρηματοδοτούν την Υγεία και τα νοσοκομεία να μην γίνονται δεκτοί από τους διοικητές», ή, όπως είπε, να γίνονται δεκτοί μόνον οι δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες που είναι πιο φιλικοί στους διοικητές και όχι εκείνοι που θα έχουν κάποιες παρατηρήσεις.

Είναι άβατο τα νοσοκομεία για τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης που εκπροσωπούν τον λαό

Ο κ. Νίκας είπε ότι δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχουν εκπρόσωποι του λαού, δηλαδή από το Δημοτικό Συμβούλιο ή από το Περιφερειακό Συμβούλιο στα Διοικητικά Συμβούλια των νοσοκομείων.

Η Υγεία στο ΕΣΠΑ πρέπει να έχει προτεραιότητα, είπε, τέλος.


3 Σχόλια

Τα έχετε κάνει ρόιδο στα αναπτυξιακά θέματα, θέλετε να βάλετε χέρι και στην Υγεία, να τα ανακατέψετε και εκεί για να κερδίσετε ψηφαλάκια. Η Υγεία είναι ένα θέμα Εθνικό και έτσι πρέπει να παραμείνει. Αλλοίμονό μας αν η Τ.Α. υπεισέλθει και στην Υγεία.

Έχοντας σαν παράδειγμα φυσικό Αέριο, τα σκουπίδια και την απόλυτη παρακμή του νομού....άστο άβατο καλύτερα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.