Νεστάνη - Νέοι Τρίπολης 0-0 (vid)

Νεστάνη - Νέοι Τρίπολης 0-0 (vid)

Μάιος 01, 2022 - 19:28
3 σχόλια

Οι Νέοι Τρίπολης έπειτα από το ισόπαλο 0-0 στην Κάρτσοβα και στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής με την Νεστάνη στέφθηκαν και μαθηματικά πρωταθλητές μία αγωνιστική πριν από το φινάλε της Β’ Αρκαδίας.

Οι «γαλάζιοι΄» εξουδετέρωσαν επιθετικά την Νεστάνη την οποία κράτησαν μακριά από καρέ και χωρίς να τους κάνει πολλές ευκαιρίες με τους ίδιους να έχουν δύο μεγάλες στιγμές με χαμένα τετ α τετ στο πρώτο ημίχρονο με τον Τσιώλη και στο δεύτερο με τον Παπακώστα.

Το 0-0 μεταξύ της Νεστάνης με τους Νέους Τρίπολης έμεινε μέχρι και το φινάλε της αναμέτρησης με την ομάδα του Νίκου Χατζόπουλου μετά το τελικό σφύριγμα του κ. Κόκκορη να ξεσπά σε πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του τίτλου.

Δείτε στο βίντεο όλες τις φάσεις και τις καλύτερες στιγμές από τον αγώνα της Νεστάνης με τους Νέους Τρίπολης.

Νεστάνη: Μακρής, Κακλέας, Καρλής Κ., Ράντζα, Καλλιανιώτης, Καρλής Γ., Παζιωτόπουλος, Αλέμης, Λαμπράκης, Αρβανιτάκης, Δελής.

ΑΟ Νέων Τρίπολης: Μανδρώνης, Σκέπι, Μπουρτσουκλής, Μπέριος, Ανδριανόπουλος, Ζεμζάντια, Κωστούρος, Μουτσάι, Ζορμπαλάς, Τσιώλης, Παπακώστας.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Νεστάνοι-Νέοι Τρίπολης 0-0


3 Σχόλια

Που κρύφτηκαν αυτοι που έγραφαν την προηγούμενη εβδομάδα σχόλια όπως vamos Νεστάνη κτλ,.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.