Νέοι δωρεάν χώροι στάθμευσης στην Τρίπολη – Δείτε πού βρίσκονται (pics)

Νέοι δωρεάν χώροι στάθμευσης στην Τρίπολη – Δείτε πού βρίσκονται (pics)

Ιούνιος 01, 2023 - 21:00
21 σχόλια

Νέα οικόπεδα μίσθωσε ο δήμος Τρίπολης προκειμένου να δημιουργηθούν περισσότερες θέσεις στάθμευσης οχημάτων.

Ήδη σε τρία σημεία έχουν τοποθετηθεί πινακίδες και οι οδηγοί μπορούν ελεύθερα σταθμεύουν τα οχήματά τους. Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Τρίπολης Κ. Τζιούμης σε πρόσφατες δηλώσεις του, υπάρχουν σκέψεις να βγει το επόμενο διάστημα δημοπρασία και για άλλα οικόπεδα, τα οποία θα βρίσκονται περιμετρικά της ελεγχόμενης στάθμευσης .

Οι χώροι αυτοί βρίσκονται στις οδούς Δημητσάνας, Θεοφιλοπούλου και Ελευθερίου Βενιζέλου.

Να αναφέρουμε ότι τα οικόπεδα προέκυψαν ύστερα από δημοπρασία και πληρούν τα εξής κριτήρια:

  • Βρίσκονται εκτός του Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης (Σ.Ε.Σ.) και σε απόσταση μικρότερη των 500 μ. από τα όρια αυτού (Σ.Ε.Σ.) ,
  • Έχουν έκταση τουλάχιστον 300 τ.μ.
  • Είναι γεωμετρικά άρτια και επίπεδα
  • Έχουν είσοδο-έξοδο από και σε δημοτικές οδούς, πλάτους τριών τουλάχιστον μέτρων, και δεν υπάρχει εντός αυτού κτίσμα ή άλλου είδους κατασκευή.

Ήδη οι χώροι στάθμευσης έχουν ανοίξει και πολλοί οδηγοί εξυπηρετούνται. Αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις για όλους τους νέους δωρεάν χώρους στάθμευσης.

Ειδήσεις: 

21 Σχόλια

Αφού είναι δωρεάν, ποιος εμποδίζει έναν δημότη, να αφήσει εκεί το αυτοκίνητό του για ημέρες, εβδομάδες, μήνες;

(Συγνώμη που το γράφω εδώ γιατί δεν υπάρχει κάπου χώρος να γράφουμε ελεύθερα κάτι.) Είναι σοβαροί οι δίποδοι καράβλαχοι, wannabe κρητικοί, που πυροβολούν κάθε τρεις και λίγο κατά ριπάς στις 3 και 30 τη νύχτα στον Άγιο Θόδωρα και εμείς δεν μπορούμε να κοιμηθούμε με διπλό τζάμι; Τα κλαρίνα δεν τους φτάνουν;;; Η αστυνομία ακούει τίποτα ή δεν φτάνει ο ήχος στους πεζόδρομους του κέντρου; Ντροπή και αίσχος!

Δεν το καταλαβαίνω αυτό... γιατί αν είναι στο κέντρο δηλαδή?? Θα χάσουν την δουλειά τα ιδιωτικά parking??

Χαχαχα 4 χρόνια τίποτα... Ξαφνικά λίγο πριν τις εκλογές το θυμήθηκαν και αυτό.... Ντροπή σας ρε, λες και δεν ξέρουμε τι κάνατε και κυρίως τι δεν κάνατε 4 χρόνια. Ντροπή σας..

μπραβο τζιουμη,οχι μονο ο επομενος δημαρχος,αλλα και μεθεπομενος μη σου πω ,και ας τους να κλαινε

ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΝΑΜΕ. ΤΕΛΕΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΕ! ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑΞΑ ΓΝΩΜΗ. ΑΡΓΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΚΙΝΓ ΜΑΣ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΛΕΙΠΕΙ.

κ. Δήμαρχε που βρίσκονται αυτοί οι ελεύθεροι χώροι στάθμευσης;; πλησίον της ιεράς Μητροπόλεως;

@09:25 - Αιώνια δήμαρχος, ακόμα καλύτερα. Εξάλλου μην ξεχνάς ότι εκτός από το κολυμβητήριο υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορούν να κλείσουν επ' αόριστον στον δήμο μας. Να έχουμε να κλείνουμε.

@10.34 Το Γιάννη σας και τη μπανάνα σας εσείς. Σαν τα μάτια σας να τους έχετε

Δεν μας πειράζει, αφού θα ελευθερώνονται οι αντίστοιχες θέσεις που καταλάμβαναν στο οδόστρωμα.

7.07 γελάμε μαζί σας. Ο μόνος δήμαρχος που ξεκίνησε έργα από την πρώτη μέρα της θητείας του είναι ο Τζιούμης. Προεκλογικά θυμοντουσαν τους πολίτες οι προηγούμενοι και για αυτή τους την κοροιδία πήγαν σπίτι τους.

Συνήθως είναι αραχτοί στην Εθνική, στο μαγαζί του Αστέρα και στην Πετρινού. Συνεχώς ξεσηκώνουν την πόλη πολύ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ άνθρωποι με πυροβολισμούς, πυροτεχνήματα, μηχανάκια (πολλές φορές και ντελιβεράδων) ενός ίππου που ακούγονται σε γειτονικούς νομούς..., αυτοκίνητα πειραγμένα που κάνουν τρέλες στους διαλυμένους δρόμους και μοτοσυκλέτες υψηλού κυβισμού ΧΩΡΊΣ πινακίδες που σου σπάνε τα τύμπανα με μια γκαζιά. Η αστυνομία άφαντη.

Ξεφτίλες είστε... τα ξηλώσατε όλα, δεν μπορούμε να περπατήσουμε στο κέντρο, κολυμβητήριο κλειστό, παιδικές χαρές χάλια και λίγο πριν τις εκλογές θυμηθήκατε και τα δωρεάν πάρκινγκ.... ντροπή σας απλά... Δεν απευθύνεστε σε ιθαγενείς για μας κάνετε δούλους σας με λίγα καθρεφτάκια... Ξέρουμε τι κάνατε και τι ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ 4 χρόνια.

@20:49 Είχες και με προηγούμενες δημοτικές αρχές δωρεάν χώρους στάθμευσης ρε μπόμπη που σου ξινίζει κιόλας;

@08:32 - Δωρεάν ήταν η στάθμευση σε ΟΛΗ την πόλη μέχρι να ξεκινήσει η ελεγχόμενη στάθμευση επί Τζιούμη. Και ήταν λάθος το δωρεάν, όπως είναι και τώρα λάθος. Όταν η στάθμευση είναι δωρεάν γίνεται πάντα κατάχρηση. Θυμάσαι πως ήταν η πλατεία Αγίου Βασιλείου και Κολοκοτρώνη παλιά, με αυτοκίνητα γύρω-γύρω ΜΟΝΙΜΑ παρκαρισμένα; Χρειάζεται να υπάρχει ένα αντίτιμο. Ας είναι μικρό. Έστω 0,50€ την ώρα.

Η συζήτηση για την ελεγχόμενη στάθμευση, για το αντίτιμο και τους δωρεάν χώρους parking είναι ντεμοντέ. Πάμε παρακάτω.....

15:33 Για "χώρους στάθμευσης" μιλάμε ρε αστραπόγιαννε όχι για χώρους όπου καπνίσει στον καθένα. Χώρους στάθμευσης. Δηλαδή χώρους μόνο για στάθμευση αυτοκινήτων. Όχι πεζοδρόμια στάθμευσης, ούτε για χώρους τριπλοπαρκαρισμένων. Το κατάλαβες τώρα;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.