Νέο μικροατύχημα στην πλατεία Κολοκοτρώνη - Καθημερινότητα το «μποτιλιάρισμα» στο κέντρο της Τρίπολης (pics)

Νέο μικροατύχημα στην πλατεία Κολοκοτρώνη - Καθημερινότητα το «μποτιλιάρισμα» στο κέντρο της Τρίπολης (pics)

Οκτώβριος 27, 2021 - 12:37
3 σχόλια

Ακόμα ένα μικροατύχημα συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Οκτωβρίου στην πλατεία Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη, όταν δύο οχήματα που κινούνταν πέριξ της πλατείας, και στη στάση του ΚΤΕΛ στο περίπτερο κοντά στο ξενοδοχείο «Αρκαδία», συγκρούστηκαν ελαφρώς μεταξύ τους, την ώρα που δύο λεωφορεία επιβίβαζαν και αποβίβαζαν κόσμο.

Ο ένας οδηγός φαίνεται ότι προσπαθούσε να κάνει τον γύρο της πλατείας, και το άλλο να φύγει προς πλατεία Αγίου Βασιλείου.

Το γεγονός ως γεγονός οπωσδήποτε δεν είναι σημαντικό, αλλά οφείλουμε να πούμε ότι τα μικροατυχήματα συμβαίνουν όλο και συχνότερα στο συγκεκριμένο σημείο.

Από την άλλη, το «μποτιλιάρισμα» είναι καθημερινό φαινόμενο στο κέντρο της Τρίπολης, με αποκορύφωμα τις βροχερές ημέρες, που πραγματικά οι δρόμοι γίνονται αδιάβατοι στο κέντρο, αφού όλοι παίρνουν τα αυτοκίνητά τους για να μετακινηθούν και να κάνουν τις δουλειές τους.

Αλλά και η πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν οι πεζοί είναι δύσκολη, καθώς, ακόμα και τις μέρες με βροχή, ελάχιστοι οδηγοί σταματούν στις διαβάσεις.

Σε ένα πρώτο επίπεδο, χρειάζεται υπομονή, προσοχή και ηρεμία για να αποφεύγονται ατυχήματα. Σε ένα δεύτερο επίπεδο, θέσεις στάθμευσης και ένας νέος σχεδιασμός ώστε η κυκλοφορία να διεξάγεται όσο πιο ομαλά γίνεται...

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Χαχαχα!

Αφού δεν συνέπεσαν και τα μπαντιλίκια των γύφτων με την μπλε και την κόκκινη μπέμπα πάλι καλά

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.