Νέα μορφή απάτης σε βάρος ξενοδοχείων

Νέα μορφή απάτης σε βάρος ξενοδοχείων

Αύγουστος 10, 2020 - 20:18
0 σχόλια

Νέα προσπάθεια εξαπάτησης ξενοδόχων βρίσκεται σε εξέλιξη όπως ενημερώνουν επιχειρηματίες και της Νότιας Κυνουρίας.

Μια νέα απάτη λαμβάνει χώρα... Υποτιθέμενος πελάτης σας τηλεφωνεί και σας ζητάει να καταθέσει χρήματα για την κράτηση του μέσω μιας συγκεκριμένης διαδικασίας, καθώς δεν έχει τις τράπεζες που συνεργάζεστε αλλά μια άλλη τράπεζα (π.χ Attica Bank) και "πειστικότατος" σας ενημερώνει ότι μόνο με αυτόν τον τρόπο γίνεται άμεσα η μεταφορά των χρημάτων.

Σας καθοδηγεί στην επιλογή "λεφτά στο λεπτό" μέσω του δικού σας Internet Banking λέγοντας σας ότι μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αποδεχτείτε την συναλλαγή έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία μεταφοράς των χρημάτων του, αφού του δώσετε τον κωδικό που σας εμφανίζει.

Προσοχή γιατί αν ακολουθήσετε την παραπάνω διαδικασία, ο υποτιθέμενος πελάτης θα καταφέρει χωρίς άλλα δικά σας τραπεζικά στοιχεία και χρησιμοποιώντας μόνο τον κωδικό που του δώσατε, μέσω ενός ATM, να κάνει ανάληψη μετρητών χρεώνοντας στην ουσία τον δικό σας λογαριασμό...


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.