Ναυαγοσώστρια έσωσε 77χρονο από πνιγμό στο Παράλιο Άστρος

Ναυαγοσώστρια έσωσε 77χρονο από πνιγμό στο Παράλιο Άστρος

Ιούλιος 22, 2020 - 13:04
4 σχόλια

Διάσωση πραγματοποιήθηκε στην Ακτή Καλλιστώ στο Παράλιο Άστρος την Δευτέρα 20 Ιουλίου περίπου στις 10.30π.μ. , όταν άνδρας 77 ετών, ο οποίος βρισκόταν σε απόσταση 25 περίπου μέτρων από την ακτή ένιωσε αδυναμία-αδιαθεσία. Στο σημείο έσπευσε άμεσα η ναυαγοσώστρια της ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, Σοφία Συμνιώτη, η οποία οδήγησε τον ηλικιωμένο άνδρα στην ακτή και παρείχε τις πρώτες βοήθειες. Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Παρ. Άστρους, ενώ ο 77χρονος οδηγήθηκε στο Κέντρο Υγείας Άστρους.

Από την ανάρτηση του Δημήτρη Καπράνου στο Facebook.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Αν αυτό είναι νέο τότε να πούμε και για τον Γιώργο τον πυροσβέστη που έσβησε δύο φωτιές, για τον Τάκη τον γιατρό που έκανε τρεις εγχειρήσεις, για τον Κώστα τον υδραυλικό που έφτιαξε δύο σωλήνες... Δεν χρειάζονται δημοσιότητες όταν απλά κάνουμε την δουλειά μας!

O Τάκης ο Γιατρός και ο Κωστας ο υδραυλικος όμως παίρνουν και πολύ καλά λεφτά ,οι ναυαγοσώστες κάτι ψυχούλακια και αυτά 4 μήνες τον χρόνο .Οποτε σταματά τις εξυπνάδες πονηριδη.

@ 6:00 αξιέπαινη είναι η αφιλοκερδής προσφορά. Με χρήμα λίγο ή πολύ αγοράζονται υπηρεσίες. Αφιερωμένο: Πράμα που σου 'δωκε ο θεός, δεν έκαμες τον κόπο, μην το λυπάσαι κοπελιά, δίνε το των ανθρώπω!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.