Μπουντρούκας: Κάποιοι τρέχουν να πιάσουν στασίδι

Μπουντρούκας: Κάποιοι τρέχουν να πιάσουν στασίδι

Δεκέμβριος 06, 2021 - 16:57
5 σχόλια

Φωτογραφία arcadiaportal.gr

Το δικό του σχόλιο για τις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής έκανε σε λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Γιάννης Μπουντρούκας, «δείχνοντας» ανθρώπους που ενώ σε άλλες αναμετρήσεις στήριξαν υποψηφίους άλλων παρατάξεων, τώρα που το Κίνημα Αλλαγής ανακάμπτει, «τρέχουν να πιάσουν στασίδι».

Ο κ. Μπουντρούκας αναφέρει:

Το 2019 που το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ήταν στα πατώματα εμείς σηκώσαμε το φορτίο της υποψηφιότητας στην Περιφ. Πελοποννήσου την ώρα που άλλοι πήγαιναν στον τατούλη (αριστεροδεξιός)ή στον Δέδε (ΣΥΡΙΖΑ τέως ΠαΣοΚ) προκειμένου να εξασφαλίσουν την εκλογή τους, αφήνοντάς μας μόνους και χωρίς πόρους να παλέψουμε για την παράταξη. Σήμερα που φαίνεται ότι η παράταξη ανακάμπτει, οι ίδιοι άνθρωποι τρέχουν να πιάσουν στασίδι. Πολύ λυπηρό.

 


5 Σχόλια

Αυτός δεν έχει ακόμα καταλάβει ότι τον έβαλαν γιατί δεν πήγαινε κανενας

αγαπητέ Γιάννη οι άνθρωποι που λες ότι πήγαν στον Τατούλη δεν έφυγαν ποτέ από το ΠΑΣΟΚ .. άλλωστε δεν γνωρίζεις εσύ τις ψηφίζουν στην κάλπη των εθνικών εκλογών. οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι άλλο πράγμα και ας μην μιλήσουμε και για άλλους του ΚΙΝΑΛ (βουλευτές) που έκαναν συμφωνίες με συναδέλφους τους προς όφελος της παράταξης που διοικεί τώρα την Περιφέρεια. Γιαυτό καλύτερα μην σχολιάζεις όταν δεν γνωρίζεις. Είναι κρίμα μην ρίχνεις το επίπεδο. Κάποιοι που εσύ λες ότι έφυγαν δεν έπαψαν να είναι ΠΑΣΟΚ περισσότερο ίσως από εσένα ή κάποιους άλλους

Ποιά παράταξη ανακάμπτει, ρε μαύρε; Από αυτούς που ψήφισαν για πρόεδρο στο ΚΙΝΑΛ οι μισοί ήταν δεξιοί. Τα θέλεις και τα λες ή δουλευόμαστε και μεταξύ μας τώρα;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.