Μπάζα σε βουνό της Νότιας Κυνουρίας (vid)

Μπάζα σε βουνό της Νότιας Κυνουρίας (vid)

Νοέμβριος 19, 2020 - 13:09
1 σχόλια

Απαράδεκτες και ανεύθυνες είναι οι συμπεριφορές ορισμένων, που συνεχίζουν την ανεξέλεγκτη και αλόγιστη ρίψη απορριμμάτων στα χαντάκια και σε δασικές εκτάσεις.

Αυτή τη φορά όπως αποκαλύπτει ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και τουριστικών καταλυμάτων Ν. Κυνουρίας κ.  Βασιλειάδης  Ανέστης, άγνωστοι έριξαν άχρηστα υλικά όπως κεραμίδια, ξύλα, τσίγκους σε βουνό της Νότιας Κυνουρίας.

Το βίντεο αποδεικνύει πως στο σημείο, άγνωστοι έχουν εναποθέσει υλικά από ένα ολόκληρο υπόστεγο το οποίο τους ήταν άχρηστο. Οπωσδήποτε όμως τα υλικά αυτά διόλου χρήσιμα είναι για το περιβάλλον που κάποιοι ελαφρά την καρδιά «σκοτώνουν».

Οι υπεύθυνοι για αυτή την πράξη πρέπει να γνωρίζουν ότι κάθε πράξη που παραβιάζει την περιβαλλοντική νομοθεσία και βλάπτει σοβαρά ή θέτει σε κίνδυνο το περιβάλλον ή την ανθρώπινη υγεία θεωρείται περιβαλλοντικό έγκλημα και διώκεται.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Καλά, αυτό τους πείραξε; Εκεί πετάνε και τα σκουπίδια τους στα βουνά. Δεν το ξέρει αυτό ο Ξενοδόχος;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.