Μπαξεβάνος: Πετύχαμε τον βασικό μας στόχο, γήπεδο στην Γορτυνία για την Δημητσάνα

Μπαξεβάνος: Πετύχαμε τον βασικό μας στόχο, γήπεδο στην Γορτυνία για την Δημητσάνα

Μάιος 11, 2020 - 21:46
8 σχόλια

Την δική του τοποθέτηση για το τέλος της αγωνιστικής σεζόν αυτής έκανε ο πρόεδρος της Δημητσάνας Λάμπής Μπαξεβάνος τονίζοντας πως το σωματείο σέβεται την απόφαση της ΕΠΟ ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους πρωταγωνιστές της χρονιάς και έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα για το γηπεδικό πρόβλημα που ταλαιπωρεί την Δημητσάνα.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Λάμπης Μπαξεβάνος

Αγαπητοί φίλοι,                                                                                                    

H εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων της Α-Β της ΕΠΣΑ Αρκαδιας λόγω των ειδικών συνθηκών που προέκυψαν απο την εξάπλωση του covid 19 .H ομάδα μας τερμάτισε στην δεύτερη θεση του βαθμολογικού πινακα της Α κατηγορίας Αρκαδίας.

Η βασική επιθυμία όλων μας τόσο της Διοίκησης αλλά πολύ περισσότερο των ποδοσφαιριστών μας ήταν η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος ,αφου απέμεναν τρείς αγωνιστικές γιά την ολοκληρωσή του ,και ο πρωταθλητής να αναδειχθεί μέσα στο γήπεδο.Όμως ώς σωματείο σεβόμαστε απόλυτα την απόφαση της ΕΠΟ αφού προέχει η υγεία όλων των συντελεστών μιας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.                                                                     

-Αυτο το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας Αρκαδίας περιόδου 2019-20 χαρακτηρίστηκε το πιο συναρπαστικό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων ,όπου πέντε ιστορικές ομάδες διεκδίκησαν την πρώτη θέση ,και συνεχώς εναλλάσονταν στίς πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η ομάδα μας πέτυχε τον βασικό της στόχο να τερματίσει σε μία απο τις τέσσερις προνομιούχες θέσεις ,παρ ολο που δεν εκπληρώθηκε ο κρυφος στόχος που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος και ταυτόχρονα η άνοδος για πρώτη φορά στήν ιστορία της στην Γ εθνική .

-Ώς Διοίκηση οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή ,όλους τους ποδοσφαιριστές μας ,και τον προπονητή των τερματοφυλάκων ,οι οποίοι πραγματικά έδωσαν το κάτι παραπάνω τών δυναμεών τους  προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας.Επίσης ευχαριστούμε όλους εσάς που με κάθε τρόπο  βοηθήσατε και στηρίξατε την προσπάθειά μας και συνεχώς σας είχαμε δίπλα μας.Και φυσικά να ευχαριστήσουμε τους φίλους που μας στήριξαν οικονομικά και υλικά.

-Σαυτό το σημείο θα θέλαμε ώς Διοίκηση να εκφράσουμε αλλά και να διαμαρτηρηθούμε για το παγιο αίτημα μας που είναι η έλλειψη γηπέδου αφού όπως καλά γνωρίζετε η έδρα μας φέτος ήταν το ΔΑΚ Μεγαλόπολης.Δεν εννοείτε η επαρχία Γορτυνίας να μην έχει ούτε ένα γήπεδο των προδιαγραφών που απαιτούνται (τεχνιτός χλοοτάπητας )για την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΑ .Ας μεριμνήσουν λοιπόν όλοι οι φορείς (Δήμος-Περιφέρεια)για την υλοποιήση του δίκαιου αιτηματός μας.

-Τέλος σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι να ειστε υγιείς ,και εμείς θα σας ενημερώνουμε συνεχώς για την πορεία της ομάδος μας.

-Και μην ξεχνάτε μένουμε ασφαλείς.

Εκ της Διοίκησης.
 

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Προεδρε τώρα που δεν τελείωσε το πρωτάθλημα, οι παιχταραδες τα πήραν όλα τα λεφτά ή υπήρχαν περικοπές??? Χαχαχα!!! Κ του χρόνου να είσαστε καλά να τα δίνετε... Καλό καλοκαίρι!!!

Αγαπητέ Μπάμπη σου θυμίζω ότι η προηγούμενη περιφερειακή αρχή του Π Τατούλης είχε εξασφαλίσει και είχαμε εντάξει για χλοοτάπητα του γηπέδου Δημητσάνα ς250000 .Τα λεφτά υπάρχουν .Τι κάνουν οι καινούργιοι; Η Δημητσάνα τους υπερψηφισε! ! !

Ανώνυμε, ο καθένας δίνει αυτό που του περισσεύει, η διοίκηση λεφτά κι εσύ ζήλεια και κακία. Χαχα!!!Και του χρόνου να σαι καλά και να σου τρέχουν τα σάλια από τα λεφτά που δίνει η διοίκηση! Καλό καλοκαίρι!!!!

Έχεις δίκιο Δημήτρη Κ.. Ζήλια και κακία από όλους όσους λένε ότι τέτοια φαντάσματα που εμφανίζονται στα ερασιτεχνικά, μόνο κακό κάνουν στην κατηγορία... Κ οι παιχταραδες χαλάνε τη πιάτσα.. Αλλά δεν φταίει μόνο αυτός που βάζει τα λεφτά.. Αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.. Ο ανώνυμος από πάνω!!! Καλο καλοκαίρι!!!

Α κ επειδή ξέχασα κύριε Δημήτρη Κ., εμένα δεν συνηθίζουν να μου τρέχουν τα σάλια γιατί δεν εξαρτωμαι απ αυτό όπως οι παιχταραδες εκεί.. Ίσως εσύ επειδή γλυφεις καλά εκεί, να φοβάσαι μην κοπεί η επιδότηση... Λογικο να σε πειράζει..

ΕΤΣΥ ΠΛΕΡΩΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΛΙΘΗΚΕ.ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΤΕ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΖΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Ντροπή ακόμη και σκέψη τεχνητου χλοοτάπητα - πράσινης μοκέτας στην Γορτυνία. Υποβάθμιση περιβάλλοντος ενώ μπορεί να γίνει γήπεδο στην Καρκαλού δίπλα στον Λούσιο που θα εξασφαλίζει το ποτισμα και το καλοκαίρι και θα αξιοποιεί τους αργόμισθους δημοτικούς κηπουρούς.

Ave anwnymus, ziliarius - ksexasiarius. Καλή χώνεψη....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.