«Μπαράζ» συλλήψεων πρωτοχρονιάτικα για ναρκωτικά και κλοπές στην Κορινθία

«Μπαράζ» συλλήψεων πρωτοχρονιάτικα για ναρκωτικά και κλοπές στην Κορινθία

Ιανουάριος 01, 2021 - 11:45
0 σχόλια

Τρεις συλλήψεις παραμονή και ανήμερα Πρωτοχρονιάς στην Κορινθία. Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις:

Συνελήφθη, χθες (31.12.2020) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 43χρονος ημεδαπός γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Συνελήφθη, χθες (31.12.2020) το μεσημέρι, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, 32χρονος ημεδαπός, γιατί προχθές (30.12.2020) το απόγευμα στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, αφαίρεσε τσάντα ημεδαπού, η οποία περιείχε κινητό, χρήματα, προσωπικά έγγραφα και τραπεζικές κάρτες, μέρος των οποίων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Συνελήφθη, σήμερα (1.1.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 37χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου, για κλοπή.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.