Μοναδική χαλάρωση στο beach bar " Kalo Livadi " (pics)

Μοναδική χαλάρωση στο beach bar " Kalo Livadi " (pics)

Ιούλιος 29, 2020 - 21:00
4 σχόλια

Στον καταπράσινο γεμάτο λεμονιές και άλλα εσπεριδοειδή δέντρα, οικισμό ΛΙΒΑΔΙ ακολουθώντας την παλαιά επαρχιακή οδό προς Λεωνίδιο στρίβοντας αριστερά και συνεχίζοντας πάνω στη ροή του ποταμού, προς τις εκβολές του στη θάλασσα του Αργολικού κόλπου, θα συναντήσετε μια πεντακάθαρη βοτσαλωτή παραλία στο τέλος της οποίας βρίσκεται το beach bar " Kalo Livadi ".

Πρόκειται για ένα εναλλακτικό beach bar με ξαπλώστρες και ομπρέλες πάνω στο κύμα της παραλίας του οικισμού Λιβάδι, μια από τις ωραιότερες παραλίες του Δήμου Νότιας Κυνουρίας.

Οι πελάτες του απολαμβάνουν το μπάνιο τους στα γαλαζοπράσινα και δροσερά νερά κάνοντας θαλάσσια σπορ και παίζοντας παρτίδες τάβλι απολαμβάνοντας  καφέ, δροσερά cocktails, παγωμένες μπύρες, σνακ κ.α

Η πιο ωραία ώρα; Χωρίς αμφιβολία το ηλιοβασίλεμα.
Πληροφορίες:
Επαρχιακή οδός Άστρους - Λεωνιδίου, Όρμος Λιβάδι Δήμου Νότιας Κυνουρίας
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6958565615
Αγορανομικός Υπεύθυνος: Αριστείδης Ψύχας
 


4 Σχόλια

Πόσο κοντά μπορεί να πλησιάσει όχημα. Μπορεί κάποιος να απαντήσει,;

Είναι και πολύ κοντά. Ένα σκασμό βενζίνη θες να πας και να έρθεις, χωρίς να υπολογιστούν τα έξοδα για φαγητό κλπ

το ταξίδι πήγαινε έλα από Αθήνα με 1400 κυβικά αμάξι είναι 40 ευρώ +12 ευρώ δυοδια, δεν νομίζω ότι το λες και ένα σκασμό λεφτά.... πέρα του ότι το μέρος σε ανταμείβει μόλις φτάσεις.. φιλικά μιλοντας πάντα έτσι..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.