Μητσοτάκης για το εμβόλιο: Είναι ραντεβού ζωής

Μητσοτάκης για το εμβόλιο: Είναι ραντεβού ζωής

Ιούλιος 05, 2021 - 17:38
0 σχόλια

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προχώρησε σε ανάρτηση καλώντας τους πολίτες να εμβολιαστούν. «Ο εμβολιασμός είναι ο μόνος τρόπος να χτίσουμε την ανοσία που χρειαζόμαστε», αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

«Είναι στο χέρι μας να προστατέψουμε την υγεία μας. Το ραντεβού για το εμβόλιο είναι ραντεβού ζωής. Κλείστε το δικό σας εδώ: emvolio.go.gr», αναφέρει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στο Twitter αναφορικά με το νέο σποτ για τον εμβολιασμό.

«Η διαφορά ανάμεσα στο να χαρούμε ή να χαλάσουμε αυτό το καλοκαίρι είναι ένα εμβόλιο. Ο εμβολιασμός είναι ο μόνος τρόπος να χτίσουμε την ανοσία που χρειαζόμαστε. Και η ανοσία όλων μας ξεκινάει από την προσωπική ανοσία του καθενός από εμάς», επισημαίνεται στο νέο μήνυμα προώθησης του εμβολιασμού, παραπέμποντας στο emvolio.gov.gr για τον προγραμματισμό των ραντεβού.

 

Είναι στο χέρι μας να προστατέψουμε την υγεία μας. Το ραντεβού για το εμβόλιο είναι ραντεβού ζωής. Κλείστε το δικό σας εδώ: https://t.co/FrpK74j3Ps pic.twitter.com/mF4DsUKcI6

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) July 5, 2021

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.