Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: Απαραίτητο να κάνουμε όλοι το εμβόλιο

Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: Απαραίτητο να κάνουμε όλοι το εμβόλιο

Νοέμβριος 28, 2020 - 12:00
0 σχόλια

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέφθηκε πρώτα το Ιπποκράτειο νοσοκομείο και τον υποδέχτηκαν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό.

 
Ο πρωθυπουργός έχοντας μια σύντομη συνομιλία με όσους τον υποδέχτηκαν, έκανε λόγο για στήριξη στους γιατρούς και για την οικοδόμηση ενός νέου συστήματος υγείας. 

Συνοδευόμενος από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, αλλά και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσας, ο πρωθυπουργός συνομίλησε στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου με εκπροσώπους γιατρών και νοσηλευτών, οι οποίοι του δώρισαν ένα χειροτέχνημα που επιμελήθηκαν τα παιδιά της παιδοψυχιατρικής κλινική.

Οπως τόνισε ο κ. Μητσοτάκης «θα πρέπει όλοι να προσέχουμε ώστε να περάσουμε στην απέναντι όχθη με όσο το δυνατόν μικρότερες απώλειες». Επεσήμανε ότι πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειες, τώρα μάλιστα που αρχίζει κάπως να μειώνεται το ιικό φορτίο. Ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε ακόμη ότι «είναι απαραίτητο να κάνουμε όλοι το εμβόλιο» το οποίο, όπως επανέλαβε, «θα είναι δωρεάν» και προανήγγειλε μεγάλη ενημερωτική εκστρατεία.

Επίσης, τόνισε ότι «Το σύστημα υγείας, πιέστηκε, πιέζεται, όμως αντέχει» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δίνοντας το μήνυμα πως όλοι πρέπει να προσέχουν όσο υπάρχει αυτή η κρίση.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ» είπε ο πρωθυπουργός, στον οποίο δόθηκε μια ζωγραφιά από παιδιά της παιδοψυχιατρικής κλινικής του Ιπποκρατείου νοσοκομείου.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.